Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100% clickbait naslov. Kako vas nije sram tzv. novinari?
@SabahudinNorge, bar da čiste spam i vrijeđanje
Kako vas nije stid i sram objavljivat po 100puta,ocigledno neznate da ovo porodica nastradalih gleda i tuguje Nedate ni mrtvim mira
"Zatekli su kako nam kazuje šest osoba u sjedećem položaju na uglu za sjedenja, dok su dvije osobe koje su sjedile na rubovima bile na podu." Molim da neko prevede sta je pisac htio da kaze, hebao ga onaj ko mu dade diplomu...
Ko drži agregat u zatvorenom prostoru? Djeco počivajte u miru, zbog nečije gluposti i nemara.
Tuzno. Samo mi nije jasno kako su svi zaspali u istom trenutku, da niko nije vidio da je onaj do njega omamljen. Saucesce porodici.
sta se deailo sa gazdom vikendice? hoce li odgovarati?
Kako je mladic iz druge vikendice usao ako je sve bilo zatvoreno i zakljucano. Pitam jer nije navedeno da su provalili.
Trošite vrijeme na "spektakularne" vijesti. Naravno, novi detalji nisu isplivali i uzaludno potrošeno vrijeme. Tresla se gora, rodio se miš.
Da je kojim slučajem Hrvatska izgubila od Francuske na svjetskom prvenstvu 1998, vjerovatno bi rahmetli Emina Ćatić preživjela kobnu noć u Mostaru, pa bi i ona danas žalila za ovom djecom.
Tuga 😢
Ja neki dan vidjeh neku sliku zracnog topa koji se koristi za isusivanje prostora.. Nisu se valjda grijali s tim???
Nešto je ovdje sumnjivo. Agregat se stavlja vani, ne samo zbog gasova nego i velike buke. Niko ne bi podnio da mu agregat tako drnda cijelu noć, niko ne bi odstavio prozor na kipu otvoren prema pomoćnom objektu gdje je agregat navodno bio.
@gooUser1608143933 retardu nije to taj agregat
@vratijaseTito Degeneriče, to sam i rekao. Ko bi normalan to tako izveo? Ugušim ti mamu kitom. 🍌
Žalosno, užasno žalosno. ali nemojte nas više obavještavati o ovome i ne smatrajte da smo toliko glupi. 4 djevojke i mladića da su sjedili za sećijom i odjednom se istovremeno pogušili? dajte, molim vas. stvarno nije bitno gdje su ih pronašli i u kakvom položaju, ali nemojte nas smarati više i praviti budalama. dosta je ovo tragedija sama od sebe.
Dakle, smrt je nastupila iznenada, ili sporo pod uslovom da su svi bili u pjanom/drogiranom stanju u kojem nisu ni znali za sebe.
Ovdje nesto smrdi u svemu ovome. Prvo su rekli da ih je bilo 8, pa onda 9, pa onda 14-15. Zasto su ovi ostali izasli pred samu zoru, a ovih 8 ostalo sjediti (znaci nisu otisli na spavanje). Ako je ugljen monoksid, onda nisu mogli svi u isto vrijeme da se uduse, nego jedan po jedan i padali, a ovi neki bi na kraju skontali da nesto nije u redu i ne bi bili pronadjeni u sjedecem polozaju.
Hebo vas telemach!!!