Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi kao da nabavljaju nosac aviona...sve nesposobno..
9 dana komplet komisiju zatvoriti Pa nije istorija u zadnjih 100god.
Gdje god se SDA upetlja tu ni trava ne raste.
UKC Tuzla je zaposjela PrDA pokojnog Kukica treba vremena da se to rascisti. Do tada molimo pacijente za strpljenje.
Tuzlanski kanton uplati kroz poreze,PDV, marže milijarde maraka a ovi iz Kasabe i Zapadne Hercegovine im vrate nekakve crkavice od par miliončića. Ko je tu lud, oni ili mi?
Ne moze ponuda koju je dostavio MSG preko noci ili odlezavanjem postati potpuna. Ili moze? Nabavka je hitna trebalo je to pregledati isti dan.
MSG firma osnovana u februaru 2024, prvog radnika na ovim poslovima prima (ako je primila), prošli mjesec (oglas zaključen 15.7.), nema šta, reference su tu.
Kupuju masine od nekih trecih kompanija umjesto direktno od proizvodjaca. A Siemens to i nije vise jer su oni napustili taj biznis/citaj neproizvode te masine vise niti dijelove za popravku. Kompanije za ove masine imaju ugovore sa bolnicama za odrzavanje i popravku a kako to izgleda sa trecim kompanijama je upitno. I taj se servis naravno placa godisnje pa je onda jasno zasto im se prva masine pokvarila i nije popravljena. A ta masina na slici je novija nego ijedna Siemens masina :). Zalosno
advokat dila akcelatorima,bez iskustva,servisne podrske.zasto se nisu obratili direktno proizvodjacu siemensu i trazili realizaciju projekta i njihovu podrsku.zasto se nije otislo u medicinske centre koji godinama se sluze tim uredjajima i razmjenili misljenja..a vama advokat nabavlja medicinske f16.pa kad vam pripravnik iz lukavca moze biti premijer a kikbokser glavni u stranci,nije ni cudo da advokati se bave medicinom
To nije kik boxer vec exvreca za za udaranje.
msg firma osnovana u februaru 2024
"...intenzivna istraga je u toku" - da je normalna situacija, u bolnici bi samo njega bila intenzivna.