Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
studentski dom do sledjeceg klastera a onda opet studenti mrsh. koja bagra je na vlasti pa samo u nas i u jemenu.
Krađa pare pred našim očima. Respiratoru, izolatoriji itd. Sad nisu nikad bili zaraženi od COVID-19, što ste ih držali ljude jadne.
nevjerovatno koja lakrdija sa ovim izolatorijem vec mjesecima, a tek koje pranje para... dnevno u prosjeku 200-injak novozarazenih, desetak mrtvih, neupotrebljivi respiratori, kradja donirane opreme, medijska prepucavanja odgovornih i "struke"... de nam jos kakav citat zabetonirajte po sred ulice, kakvu dovu ili molitvu, mozda nas ona spasi od svakodnevne patnje
SDA igre bez granica ,se nastavljaju.
Hahaaa. Koji UPIŠ !!!
BRAVO. U SARAJEVU POD KONTROLOM. STUDENTI SRETNO U NOVOJ SKOLSKOJ GODINI
A nastavu će pratiti online od kuće cccc