Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TRI PETLJE ZA NEMILU
Dovoljno je vidjeti koliko daleko su gradovi u Dalmaciji od autoceste pa se isti ne dure.
Od Nemile do priključka na autoput Zenica sjever treba 9 minuta vožnje! Ovo je blam!
Pa ako ima izlaz kodnKamenog dvorca u Kaknju i termoelektrane, zasto ne i u Nemili, gdje je puno vise stanovnika
Free Nemila! Ko je jednom bio u Evropi Švicarskoj Austriji Njemačkoj zna da su kod njih ulazi i izlazo na autoputu na svakih 5 minuta skoro. Ne vidim problem što naši zatežu pa ne daju izlaz?
Lutam cijeli dan rubom autostrade I čekam da mi neko stane Prolaze kraj mene, ne vidi me niko Dal' zbog kose il' gitare. Znoj mi se cijedi s lica i tijela Ja dižem ruku: Stani! Stoj! Zašto niko neće, neće da me primi Istrgat' ću im auto.
ja koliko sam vidio ljudi vec rade na petlji u Nemiloj
Ne znam kako su ovi iz Nemile do sad živili bez autoceste. Šta je to problem ako ideš prema mostafu uključiti se u zenici, ili prema doboju u žepču Pa TK nema ništa, možemo li i mi imati uključenje, eto bar kod doboja
U Nemili je uvijek bio izlaz i sa starog auto puta. U blizini je i Bistricak, poznato izletiste u prirodu
kod nas dom naroda koji je zaduzen za vitalni nacionalni interes zasjeda i donosi odluke o petlji kod nemile. zanimljivo :)
ma daj petlju svakom selu i zaseoku. najb tako. od autoputa napravi magistralnu sa 500000 ukljucenja i iskljucenja. jbt svaka kuca ce poceti traziti exit