Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci osmorka ima vecinu izabrali su svoje ljude
Ako brojis u HDZ u osmorku onda imaju vecinu. Ta devetorka ima vecinu.
Cuj Zahiragica, cuj sad hoce legitimno, a to sto njegov Kosic nije legitiman to je normalno jer je zakonito.
ako je HDZ opstruiro Cetri godine imenovanje Vlade Fedracije .Odakle sad Histerija kad tu mogucnost Crpi iz zakona SDA.Ocito je da postoje dvostruki Arasini kad je upitanjiu HDZ i SDA ..Kao i u Mostaru u slucaju Cavare i Baralije.Kao sto je to bio danas Slucaj u Parlamentu kao sto ce sutra Biti kad HDZ dobije cetvrtog delegata u Domu naroda.Nije samo ustupak u Vjecu ministra Gdje su Bosnjaci zastupljeni 22% vec na nivou drzave Entiteta i Fedracije Najbrojnij narod sveden na puku statistiku.
ja ovog pedinog ublehasa sve na guzove i misice
Nip je Sandžaaakk partija
Tako i treba kaka legitimnost kako šta.Znamo koliko SDA i ostali imaju u klubu bošnjaka šta je u klubu srba i hrvata.Koliko ima SNSD HDZ SDP....
Toliko o legitimnom predstavljanju.U buducnosti treba hrvate satrati na svakom mogucem polju.Pamtit pa vratit.
Gledaj bagre uhljeba sto su se nabili u redove
Vidi vidi mali retard od ubice sa brda se sada pita i u Sarajevu u Federaciji , uzas🤮🤮🤮🤮
Laku noć hvala i doviđenja
...Dinokio će sve sjebat vidjet ćete ..
Sretno u narednom periodu, da se naprave pozitivni pomaci u svim aspektima. EU nam neprestano pruža šanse i drži ispruženu ruku za sljedeći iskorak. Slovenija i Hrvatska su nam za primjer. Niko nam drugi nije kriv , već je do nas. I samo do nas..,.
Kad ce biti Live-prenos k'o u NS RS.
Leg'timni ćak'jaš
Idemo sad posto je federacija pitam za jarana?
Ajmo sad po EU fondove, i počet gradit fabrike da se omladina zapošljava.