Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a novac od akciza za vile i vikendice pojedincima iz mafijasih familija (stranki)....
ma kakvi vise krediti gdje je novac od akciza evo opet ste hinjski gorivo podigli za 30 pf kome trebaju putevi vama samo narod biciklima ide mrs vise u pm
Pa sram Vas bilo. Jel ima ikada kakva revizijska kuća da izađe sa podacima o godišnjem prilivu novca od akciza i gdje je utrošen kad je već definisano da je za autoceste. Sve je truhlo u sistemu a vi i dalje tvrdite da radite za narod. Nadam se da ćete bar Gore odgovarati. Šljamu ljudskog roda.
kako narod glasa takvu vlast i dobije, pohitajte pa opet za stranku glasajte, pa ce prvih 5-6 opet zasjest (isti doživotni parlamentarci i poslanici), ostali samo brojka iako ima pametnijih kandidata ali su ispod 10 mjesta.
Gdje su naše pare?!
Too sam daj jos kredita akciza taxi poreza svega zeljni.
Koliko su pokrali, mogli su 5 WC-a napraviti. Nikada to nece biti gotovo. Treba prestati placati poreze i akcize, pa da vidimo od cega ce se bogatiti. Mater im
Koji je ovo kredit po redu?
Ljudi vam bez hljeba vi o koridoru 5C pa jel moguce otvaraj fabrike jbt koridor toliko godina bez njega moze jos duplo toliko.
@BossTa Prijatelju ozbiljne fabrike dolaze sa infrastrukturom...nece niko kaldrmom da se vozi.
To sve mađari trebaju da plate ako koriste taj autoput do mora. Baš će biti interesantno kojima mafijašima će država dodjeliti benziske pumpe na to relaciji
Sjedite i dalje za ovim virtuelnim svijetom i komentarisite o pravim pljackama koje vam se desavaju ispred nosa. USTANI STOKO I PROTJERAJ BANDU.
Hvala Bogu pa drzava od mene nema koristi jednog jedinog feninga. Dosta sam ja hranio stranacke uhljebe.
Umro ministar od virusa, zaduzila se zemlja zbog izgradnje Koridora, poginula dva radnika u građevini, EU do septembra zatvorila granice Bosnjacima, novi rekord zarazenih.. Kakav dan crn. Jadna cemerna zalosna zemlja. Blago onima koji imaju EU papire.
Akcize!?
Hvala Bogu imam putovnicu mogu u EU i na more. Jadni Bosanci, sve im granice zatvorene.
Četri nivoa vlasti, država, entiteti, kantoni, gradovi. Biće autoputa... za 150 godinica... ako bog da... inšala... itd...