Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci Mile lazno danima govori da je za izbore....
ja ne znam kako vi njemu ista vjerujete, dobro ikako imate ovakvu drzavu a kamol uređeniju
hajd procitatjte tekst ne samo naslov kojeg je klix malo zavukao. iz snsd-a tvrde da dom naroda nije nadlezan da natjeraju vijece ministara da odobri novac ali da uslovi sa izbore postoje i da se novac treba obezbjediti ali ne preko doma naroda !
Visoki sta cekas?
nista ceka da se promjeni izborni i on je uz njih
Ako imas petlju ako imas herca pokloni mi bundu od nerca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Siguran sam da je sve dogovorono i sa SDA. Valjda vas ne vidimo poslije izbora, pogledat ce Bog i na nas valjda
jes vas bake poredao ko beton ste...ali ima nešto što se zove gradjani...mogli bi vas malo sastrati ako nam uskratite to pravo...bošnjo bojkotuj sve od ovih lihvara...do kada ćeš biti glup...ova šaka jada živi od Sarajeva i još par gradova iz federacije...
Bakire Izetbegoviću jel vidiš da si opet prodao i predao sudbi u BiH din dušmanima na način da si obezbjedio im dvotrećinsku večine u klubovima naroda.
dabogda nijedna osoba iz parlamenta, ne docekala sljedecu godinu u tim foteljama vec negdje drugo, pa drugi dosli makar bilo gore al tesko...bagro jedna lopovska fasisticka kriminalistička narode izlazi sta cekas
Naravno da su protiv jer im odgovara ovakvo stanje ostaju jos na vlasti i na slobodi a ne u zatvoru gdje im je mjesto.
Ove dvije stranke apsolutno nemaju mjesta u 21. stoljecu. To su fasisticke stranke koje imaju za cilj odvajanje od BiH, a koji svakako vodi u dalju katastrofu ovih prostora. Treba ih zaustaviti pod hitno!
dom naroda se ne bira indirektno na izborina, Bošnjačke i hrvatske izaslanike u Domu naroda PS BiH biraju izaslanici dotičnih naroda u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH, a srpske izaslanike bira Narodna skupština Republike Srpske.tako da mi nismo za njih glasali.
Eto,za koga ste glasali(ovali), za koga će te glasati(ovati). Svak tumači zakon i ustav na svoj način tj. kako mu( im) u tom trenutku odgovara! Politiku vode jednom rječju Bilmezi! Zato ovoj Drzavi i ne trebaju Izbori! Rastali te 12,5 mil. I svi sretni! I Serben i Croaten i Bosniaken!
Lidija Bradara, Mladen Bosić , Nikola Špirić, Dušanka Majkić i Vjekoslav Bevanda hoće sve po zakonu. A blokada institucija BiH koja je dovela do ovog stanja je po zakonu. 😎
Milanovic mora biti zdrav. bit, bit, bit, biti zdrav. Boze zdravljaaaa, NEMA KNJIZICU.
Boze dragi kakve smo mi delegate izabrali. Svi u zatvor, na celu sa ovom trojicim nacionalista. Ako ne iskoristimo sansu u oktobru ode Bosna ljudi, to im je i cilj.
Sve bi lakše bilo da uleti kakva donacija od 100 milona odmah bi oni odvojili 12,5milona za izbore a ostalo bratski podijeli
Dovoljno je samo pogledati face.... fuj... tbjrb
Ne daju fotelje.Daće,daće,kako tako...
uvalice vam ga gospon Schulz ;)