Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ti meni imas pojasnjavat problem? Briga me za vase probleme, rijesite ih.
Problem je sto vozilo ne mogu da ocarine. Nesto je zapelo.
originalni dokument kod speditera? Gdje? Na Novom Zelandu? Što ga ne preuzmete jadnici nesposobni? Polako trošite kredite koje smo vam dali na izborima.
što raditi jednostavno kad je lakše zakomplikovati stvar.
To su nasi direktroi...po stranackoj liniji svi postavljeni i niko ne zna nista sam. Ni guzice oprati da oproste ova raja na klixu. Kakvi kreteni su to nesposobni, ali znaju uzeti pare. To su savladali perfektno. Mamlazi obicni nesposobni.
samo zaposljavate portire i vozace i to radite godinama a medecinski kadar na bioru koji je potreban gradzanima...sve politicke stranke samo zaposljavaju vozace i portire i zbog istih tih zaposljavanja zdravstveni sistem nam je ovakav.Medicinska sestra sama na intezivnoj al nek ima 50 vozaca i 50 portira
Cuj kod speditera na carinu 8 mjeseci. Hahahaha
I cekaj sad... Vi od januara ne koristite vozilo jer se dokumenti nalaze kod speditera na carini. Na kojoj carini u Australiji pa ne mozete do njega ili na ovoj nasoj u Halilovicima. Ako je na nasoj hocete da ja svratim do njih pa vam donesem?
Arman pita, Arman odgovara. Arman Mtelovac ima li mjesta za nekog drugog ili ti moraš svima biti potparol, i Domu Zdravlja, i vakcinaciji u Zetri, i kriznom štabu, i Mtelovcima, Općoj Bolnici, SDP-u... Imaš funkcija haman ko Čampara.