Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije smiješno, bilo bi žalosno.. P.S. Perfidni genocid nad Bošnjacima srednjeg Podrinja je u punom jeku, do nas je kako ćemo odreagovati..
ako nece da prihvati posao na 2 mjeseca -netreba ga ni zvati vise
ma nek ide u sarajevo i nek radi -cuj on se zali sto nemoze raditi u republici srpskoj a nezali se sto mu nedaju posao u sarajevu-----------
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Igraju se sa ljudima,zalosno.
Ja sam srbin,i moram reci da je ovo sto rade ovom covjeku cista diskriminacija zbog njegove nacionalnosti.U svom domu zdravlja,ja sam izabrao dr.Dzanu Hadzic,da me lijeci,iako sam imao mogucnost da izaberem ljekara srpske nacionalnosti.Doticna doktorica mi je puno pomogla i beskrajno sam joj zahvalan na svemu.Ja bi za svoju dr.Dzanu sve uradio i zivot dao ako treba.
Doktore zahvali se porodici Izetbegović i Harisu Suladžiću, oni su prepustili Srebrenicu četnitetu!
Mora da če biti neka epidemija pa im fali ljekara za dva mjeseca fuj...fuj...fuj...fuj.........
Ode ova zemlja u pizdu materinu sa Srbendama, Bošnjama i Hrvatinama.... Srbe, Bošnjake i Hrvate razlikujem od gore navedenih...
Uh, što griješiš! :)))
Ti samo potvrdjujes moju konstataciju da upravo zbog ljudi kao sto si ti BiH ode u zdupi materinu, u kojoj god se ti grupi delkarisala ''Hrvatine ili Bošnje'' :) Nacionalizam te peree!!!!!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma sta se sikirate svakako u RS-u nedostaje doktora , a zdravstvo je pred kolapsom, pitanje je hoce li i za druge doktore biti posla za dva mjeseca
moj doktore,njih treba prutom izudarat ....
SRAMOTA!!!
Podrska Nerminu,nadam se da ce uspjeti.steta velika Ako jedan mlad obrazovan bosnjak napusti bosnu
ne budite licemjerni, isto ovako, sa ovim ugovorima na nekoliko mjeseci i kod nas, u Tuzli, u Srajevu, Zenici.... Isto radi i SDA sa svojim kadrovima: - Moraš biti bošnjak da bi dobio posao ( da se ispuni nacionalni ključ) Ako se izjasniš druhačije - otkaz - Otkaz ti je prije nego ispuniš uslove da budeš stalno zaposlen pa onda opet zaposlenje.... Imam raje koji su vec 30 puta dobili otakz i posao na isto mjesto . . . Ako ste fer, hebachete mamu ovim svojim ovdje.... BH narodi su LICEMJERI i zato nam je sranje....jedno se priča, drugo se misli, treće se radi !
P.S apsolutno nije bitno kako i šta radiš, već koje si vjere.... dok je god tako....mi ćemo biti fukare