Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova ministrica nije normalna.Predunivertitetsko obrazovanje postoji-stednje skole.Samo izmisljaju da bi komplicirali i zaposljavali.U pozadini je uvijek lopovluk trojke
Studenti moraju na predškolsko , 😎
Meni asistent to je doc. Dr. Pise mail "nemoze".
Preduniverzitetsko obrazovanje je imala Sebija Izetbegović i došla na funkciju koju u stvari ne bi smjela obavljati. U BiH danas ima Ministrica poslati svoju dijecu na gimnaziju te onda mogu ići na univerziet. Više da je ministrica pomješala BiH sa Afganistanom.
I još jedan će biti direktor iz NiPa
Ovo je za one koji se omisljaju godinama gdje studirati 😂😂😂
birokratija je rak rana društva. Samo gledaju kako se još više proširiti
JBT,U KOJIM SMO MI INSTITUNCIONALNIM GOVNIMA
HA,HA,HA,MAJMUNGRADA,OPET SUPLJE PRICE I TROSENJE NASIH PARA,ZA RAD UHLJEBLJAVANJA,SDA IMBECILA,KAKAV BA INSTITUT I KURČEVE DAVORIJE
Institut, nije šala
Ha,ha,ha,KURCEVE DAVORIJE
sreca pa ga zavrsih prije ove gluposti
Dok djeca ginu po školama sa opremom iz sedamdesetineke, ovi samo upravni i nadzorni odbori i direktori i savjetnici i vozači. Jbt, djete mi peti razred, nisu na ekskurziju išli, jedan računar u školi imaju.
Doniraj ima da imaju dva.
Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena. 👌👏
stop legalizacijama kupovina diploma za stranacke kriminalce i narko bosove...
Zašto djeca i dalje idu uživo u školu ministrice, zašto nijedna škola ne poštuje epidemiološke mjere. Djeca nam se razbolijevaju Radi svoj posao!
Samo nastava uživo, nema više online, prepisivanja i petica guzovače. ☝️
Koliko ce ih radit u tom institutu, ko, koji ce im to biti posao po redu, sta ce oni zapravo raditi, je li stvarno nuzan taj Institut itd.
Kad vidim bulu nije mi dobro 7 dana