Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlična ideja zaista!!
@Dzenan1993 čuj problem za skijalište restrikcije vode ljeti ovo isto ko onaj vic ka'e pao snijeg u Julu i veli "ko će lopatat snijeg po toj vrućini" 😂 🤣 😂 🤣 oj Dženane dušo draga uhvati se nečeg drugog nije ovo za tebe
@Dzenan1993 Narod koji će svemu naći manu i na sve popljuvati, a ujedno jedan od statistički najkorumpiranijih i najglupljih naroda u Europi. I zato nam je tako kako nam je. Iako ne podržavam SDA, podržavam Skaku jer je dobar gradonačelnik. Glupani koji pozivaju Skaku da krpi rupe na cestama, uklanja direktore javnih preduzeća i ostalo, neka se prvo obrazuju o tome šta je posao gradonačelnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Skaka samo pravi !
@Fourier Tebi genocid tema šprdačine? Opljačkan i silovan narod neki vic? Za neke ni džehenem nije dovoljan
@Halkan BiH ima 6 skijališta a Austrija 750
Kakva provala... . Pa ja kao neki laik znam da se skijalista vise ne isplate praviti ispod 1500mnv minimum... A oni hoce da grade od Vidikovca prema Jarcedolima gdje je visina od 700-1000mnv... Imati ce iste probleme kao i Sljeme gdje bez ozbiljnog osnjezavanja nema ni skijanja, a cisto sumnjam da su spremni uloziti pare a i veliki trud da bi se to osnijezilo.
E da se manje krade vise ulaze zajebali bi mi i Austriju u skijanju, i necu na skijanje u Sloveniju, Austriju, Svicarsku...
Architekt Mido, pozdravljam ideju gradnje skijaske staze Trebevic!Skijaski klub Igman sa Vratnika je 60-tih godina svoje treninge odrzavao na stazi od Vidikovca do pocetka zicare!! staza za trening slaoma je bila tacno ispo stubova zicare do projektovane sadasnje pocetne staniceJercedoli,dalje se vozilo preko livada i zasnjezenih sokaka do pocetka zicare!! Znaci da tradicija ove staze postoji vec odavno.Toliko za moj doprinos ovom projektu!!!
Inače imamo mentalitet da pravimo kuće od 5 spratova, a ispred kuće kao deponija. Pogrešni nam prioriteti totalno. Daj novo, a postojeće može i da propada
Dobra ideja samo ako se kvalitetno uradi.
Nemojte biti toliki papci. Ostavite Trebević na miru!
Hajde sada fabrikasi,sto bi bilo bolje da su napravili....
KOLIKO CETE SUME POSJECI BA ????
Koliko god bude trebalo jer Trebević do austrougarske okupacije je bio potpuno go kao Velež. Ta šuma nije prirodna već posađena kao plantaža za eksploataciju drveta zbog čega je napravljena i uskotračna pruga
Odobrilo gradsko vijece; gradit ce se 25 godina ko i zicara, a istu lik privatnik na palama napravio. Koja smijurija od drzave, entiteta i kantona. Čaća zar si se za ovo borio; *ebo te.
toliko dobro zvuci da stvarno ne mogu vjerovati, al eto mozda i bude
Dvosjed je prevazidjen, trosjed je minimum. Super ideja!!!
Je li moguce da se raspravljate na ovakvom clanku o stvarima o tako glupim stvarima? Odlican projekat i odlicna zamisao ovakve jedne staze. Tacno je da mi imamo i Igman i Bjelasnicu a jel treba ostati samo na tome? Svaka cast za ovakav projekat i sav trud koji je uložen u ovo!
A sta mislite da prvo napravite ski stazu za normalnom zicarom na bjelasnici? Mozda to nebi bila losa ideja obzirom da vam je propala ski sezona tamo gdje vec imate sve spremno?
prvo, ta je ideja stara vec 50 god, a nije se nikad islo u njenu realizaciju, zato sto jednostavno klimatski uvjeti (statisticki dokazano) to ne dozvoljavaju. znaci, isjeci sumu, trositi ogromnu kolicinu vode, izgraditi “ugostiteljske objekte”, a na drugu stranu ne misliti o pratecoj infrastrukturi (parkiranje, prevoz, ...) je van svakog smisla. Daj da se javno objavi feasibility study, pa onda nek ljudi odlucuju, da li je potrebno Sarajevu da “neko” gleda na grad i skija!
Do sada najbolji gradonacelnik,samo uvodi novine u ovaj nam nas seher Bravo gradonacelnice sve pohvale za Vas rad