Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
El chapu bi mentor mogo bit koji je ovo krimnalac, ali narod zna...
Ajde ljudi da se ne lazemo, mi nismo jos spremni za EU. Ni mentalno ni materijalno. Nasim politicarima to pogotovo ne odgovara. A ni, brat bratu, 80% firmi. Svi oni daju minimalac na banku, ostalo u ruke. Dosta je njima njihovih briga, Grcka, terorizam i izbjeglice.
@Mister G. SVE SE TO MOZE SREDITI U ROKU 3-4 GODINE SAMO KAD SE HOCE TREBA ZAPETI I RADITI U SVIM SEGMENTIMA DRUSTA NA SVIM POLJIMA DOSTA JE LAPRDANJA VISE
sandžo, pokaži nam na vlastitom primjeru. za početak, kreni od čitanke za peti osnovne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zar nije SSP a ne SPP
Ovaj poznati , hercegovači ublehaš , sam je sebe ubjedio u svoje ublehe , a to je najgori stadij samoobmanjivanja . Pa bi sada , da i vascijeli puk ( hrvatski pretežito , a i ostali ) povjeruju u njegove laži. PS : osam godina je trubio na sva stožerna zvona , kako Komšić nije izabran voljom ....i bla bla bla . Evo on , je konačno zasjeo u ured Predsedništva ( a bio je tu i prije Komše) , kupio je novu limuzinu ( 200 tisuća KM) , putuje i obećaje , a šta je to konkretno Hrvatima bolje ?
vidi mu lopovskog pogleda dok drži naliv-pero u ruci koje košta 800 km...
Dok BiH dobije status kandidata, do tad će se EU raspasti..
Obzirom kako desna populacija raste na zapadu, skoro u svim zemljama , pitanje je samo vremena kad ce nacionalisti preuzet vecinu u EU parlamentu. Gdje to vodi vidjeli smo i nažalost još uvijek gledamo kod nas!
looooool!
Sto ne mogu ranom zorom da ove "politicke diletante" komentarisem na adekvatan nacin?
G.din ptevara , Pljuc
Ispravan naslov clanka i intervjua VideoInterviju: Dragan Covic "Lider nasih krajeva" Kao i ostale nejasne ustaske kampanje KONZUM "Tradicija nasih krajeva" MARTIN RAGUZ "Ovo je nasa zemlja - podvucimo liniju"
Aj nemoj opet sirit mrznju. Ramazan ti je.
@hskz1999 Objasni mi ovako nejasne kampanje, zasto vam smeta reci Bosnansko Hercegovacka Tradicija ili Bosna i Hercegovina je nasa zemlja? Sve su ovo indikacije da nste odustali od Ustaskih ciljeva odnosno da ste i sutra, cim se pruzi prilika, spremni sprovoditi te ciljeve pa i genocidom. Cinjenica da tebe ove stvari vrijedaju samo dokazuje ko si i kakave stavove imas, a ako se smatras Hrvatom imas Hrvatsku a ako planiras u BiH ostati onda se promijeni jer nama ustase ne trebaju
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jutro dobro balije,ustase i cetnici!!!
I manjine :))))
dobro podložena, uhranjena & oparena postkomunistička lopina! ne?
Novinar došao u Predsjedništvo u košulji i hlaćama koje nosi na posao. Ne radi se to tako.
Čović, čovjek koji nije zaštititio Komaricu, jer to nije ''njegov teren'', sramota
Dace Izetbegovic/Radoncic dvojac bez kormilara sve, samo trazi Dragane.
Joj što ne mogu šuplje