Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ministarstvo finansija naravno.Svakako ti je Kozaric nedavno cerku zaposlio u CBBIH pa moze i ona podpomoci.
...fali "kadra"...dosadašnja garnitura se umočila u pljačkicu onih tričavih 600.000 km...
Ni danas mi nije jasno zasto toliko ljudi uprkos kao dan jasnom lopvluku jos uvijek odano glasa za HDZ. I to kraj zdravih ociju. Pa prije ne bi glasala, nego njima glas dala.
zato što nema druge ozbiljnije hrvatske stranke u beha.
pa očigledno da postoji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Antu za savjetnika.......
Bosnjo, ne potcjenjuj ustase ! Bitka protiv 3. entiteta tek sada pocinje !
moglo bi u Bosni uskoro biti gore nego u Siriji ...
HDZ ĆE DOBITI NEKOLIKO DOBRIH FOTELJA, I KAO I DO SADA, TU JE KRAJ. HDZ JE OBAVIO DUŽNOST LIDERSKE STRANKE, OSTAJE DA PLANDUJE DO SLJEDEĆIH IZBORA. AHAHA ISTO SE ODNOSI NA OSTALE STRANKE, ALI JE*BE SE STRANKE, VI NARODE LAJTE KOLIKO HOĆETE A MI ĆEMO ZA TO VRIJEME DA UŽIVAMO. ZNAMO MI TO ALI NAROD KO NAROD, OVCE I NEMA DALJE.
Kad bi HDZ dobio i 5 ministarstava, ne bi ni tada utihnula priča o majorizaciji... Popis iz 91. kaže 45,31% + 33,05+ 19,22... Podijeli %Jugoslovena (ostali su rijetki nažalost) od 5,54% ravnopravno sa 3 dobiješ 1,84% koji kad dodaš konstitutivnim narodima dobijaš 45,31%+33,05+19,22... Ostaje 2,5% za ostale... Shodno broju ministara omjer treba da bude 4,5 +3,3 +1,9...Čovića sleduju 2 maximalno...Nije problem da ima i 4 ali da se ne LAŽE o majorizaciji na svakom koraku
Uskoro 3. Radujte se.
Gdje si vidjeo(la) da domaći izdajnici dobiju autonomiju, kao vi pohrvati i posrbice? Dodji sebi i vrati se naciji svojih pradjedova, Bošnjacima.
Mirtve trba ostaviti na miru, tako se kaze
Svi oni koji glasaju za ovog hinjavca a misle da su neko i nešto su iskompleksirani retardi.
***** ** *****!
hoće. HDZ će štošta dobiti, isto i SDA i SNSD, ali će zato narod dobiti ku..c, kao i uvijek...
...đe je keš, tu su i kradezeovci...
a samim tim i kradeaovci, te nedostižni kradenesdeovci....
šta vrijeđate nemojte ovako poštene političare blatiti. luna molim te komentar na ovog lika.
"Jedino što je danas sigurno je to da imamo Ministarstvo finansija BiH" IMAMO? :) e to je bitno.. i jos 2-3 dodatna mjesta pomocu kojih mozemo sve redom opstruirati..
Je li mu malo 3 ministarska i 4 zamjenička mjesta? Ono, pošto su majorizirani... Valjda sve majori, šta li...
Covic samo jos malo daje zategao, Bake bi dao i svoju stolicu.
...a da nije u zatvoru bio bi u politici opsss trenutno je obrnuto, lopina ko sva bagra politicka, bas ga intresuje narod, dok se ne raspodjeli vlast ni vlastitu mater nepoznaje...
trgovina na veliko i i malo...svaka igra svaka dobija,.,....a sve preko naših leđa. Da bogda svi doreda u zatvoru tako cigarama trgovali između sebe.
covic ponosan na antu