Komentari (291)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda se budala čudi što je Komšić izabran.
FRANJEVCI SU JEDINI PRAVI HRVATI !! Ovo drugo je slam,...od naroda da ne generalizujem... Cast izuzetcima
@SlobotaNarodu pa su ga ubili legitimni hrvati ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E nek ste vi bosnjaci...nacija nastala u hotelu prije 20 godina hahahhaha....sve sve, ali kad vi pricate o naciji, jeziku i istoriji, vic viceva!!!!
@Lion7 napusis se ti nama kurca , malo ti malo ti mama
Hoće li se iko očitovati na veoma važno pitanje - Ko plača ovog ublehu da švrlja po svijetu? Jesu li to građani BiH ili Građani Hrvatske. Još jednom: KO PLAČA TROŠKOVE OVOM UZP -ovcu i fašisti? KO?
Dali smo im šansu na izborima 2014. da izaberu svog predstavnika i vidjeli smo im predstavnika kako se ponašao , sve radio protiv interesa BiH , a za interese susjednih država od revizije tužbe , do Pelješkog mosta pa nadalje . Evo još jednog poteza u nizu , i poslije se čude što im biramo Komšića .
A kao drugo zašto se nikad do sad nije pokrenulo pitanje zašto Bošnjaci u tzv. republici srpskoj ne mogu glasat za svog člana predsjedništva ?
a hrvati radi uztaske politike koriste maltu po EU
Cuj poklonio hrvatski dres! Pa je li on hrvatski ili BiH politicar?
@stefandz. Luka Modric je igra za HNK Zrinski iz mostara. I samim tim je reprezentativac i Hvata u biH i svih ostali koji se osjecaju tako. A ti se izidi od ida. PLJUC
Pa Covic je hrvat, zasto bi poklonio dres bilo koje druge reprezentacije?
Onda neka ga oni i placaju
Nema drugačija ni kupiti u zapadnom Mostaru.
Jao jada jadnog...
hej jadu jedan joja cetnicki nikad vise u precjednistvo neces treba te proglasit nepozeljnom osobom u bih
Ima pravo da poklanja nekom što on poželi...a Hrvatska reprezentacija je reprezentacija svakog Hrvata u svijetu od Čilea do Novog Zelanda a ne samo Hrvata u Hrvatskoj
sto mu nije poklonio severinu i ona hrvatsko obiljezje..
Imam spolnu bolest.
Smiješan je.
Ono kad zivis s porodicom u istoj kuci ,oni te hrane...a hvalis komsiju zato sto su vam bake suncale guicu na istom suncu, i nosis tom komsiji sve iz kuce u kojoj zivis a uz to komsije hvalis i po susjednim selima ... Ovi iz susjednog sela te sigurno razumiju i smjese ti se a mozda ti se i dive!? Mislim normalno je to, zakaj ne?
InsAllah, valja odrzavat vilu od 2 miliona koju je "svojim rukama " zaradio. Sirenje netrpeljivosti i izazivanje na ovaj nacin su mu jedini spas, zato njemu i sličnima i ne odgovara EU jer tada bi morali opravdavati svaki postupak. Ovako ko j....e narod i stranku i državu, bitana je lova.
Kakav tukac