Komentari (483)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova zemlja se ne zove Hrvatska, nego Bosna i Hercegovina, tako da svaki stanovnik koji ima pravo glasa ima državljanstvo BOSNE I HERCEGOVINE. Isti taj odlučuje da glasa za koga hoće. To se ja mislim zove DEMOKRATIJA gosp. Čoviću.
@stuntman zato je bih vraćena u 2006. Jbg demokratija
samo ti rasturaj BiH podkradaj je velicaj Kordica i UZP sad mars u 3 cke materine
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Pa ti spominji herceg bosnu, vrijeđo si Bošnjake a sad su ti se osvetili, nisu ti dužni ostali...
Prijetio trećim, prijetio nacionalnom policijom, kočili sve što su htjeli, ne daju izbore u Mostaru, šurovao sa dokazanim neprijateljem države BiH i sad prijeti krizom, ne može!!
kao bosnjak podrzavam njegov odlazak samo sto je slijedio upute dodika u blokiranju tuzbe protiv srbije (samislite kako su zrtve iz srebrenice nw njegq ljute)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zalosti te sto je ispostovan ustav? i sto mislis da ces sa svojim dodikom srati po bosnjacima i da ce prijatelji bosnjaci biti budale i ne vidjeti to? ovo su tvoji saveznici https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-stravicno-svjedocanstvo-silovane-zene-u-vukovaru-morala-sam-se-smijati/2030201.aspx ovo samo da u RH znaju ko je dragan covic. neces dugo u predsjednistvo vjeruj!
Da se ne zaboravi, Čoviću pogledaj kakav ti je ukupan postotak u Mostaru!
Šta tu ima žalosno? Znao si kakav je Ustav i izborni zakon, ušao si u treku i katastrofalno izgubio - Čoviću. Prenesi Plenkoviću i ostalima iz RH, da će se promeniti pravila o njihovim promenadama po Bosni - morat će se najavljivati kod odgovornih imstitucija Bosne i Hercegovine. Inače im se neće garantovatisigurnost!
Covicu smradu jedan, gnjido jedna, ti si bio put nazadovanja... koketirao si malo sa Kolindom malo sa Vucicem, a interes ove drzave nisi fermao ni 1 posto... cak sta vise kurvvo jedna radio si sve da se ova drzava urusi... I pored svega ovog, volis lovu maznuti to je prica
I nas je Covicu zalostilo kako ste postupili prema komsijama Bosnjacima u Mostaru 1993 !!!
pedsjednih BiH ne ide u Hrvatskom dresu, a bez obiljezja BiH navijati za drugu zemlju. Ti si izdao i BiH i Bosnjake, ali i Hrvate u BiH.
glupane glepane glupaneeeee ahahahhahahahahaha
sve si poduzeo protiv zajedničkog života u BiH čak i otvoreno sa dodom i vučijakom kao i tvoj bot što ljubi u eu ,nego piši kući po civilku.
Čoviću, umjesto da kmečiš, ZAMOLI DODIKA DA ZASTUPA I SRPSKE I HRVATSKE INTERESE!! Dodik će to odraditi vrlo rado i kvalitetno a TI UDRI U BLOKADE Bošnjakistana, razvuci im ono malo pameti, valjda ti bar to nije problem ;)
🇧🇦🇭🇷🇧🇦🇭🇷🇧🇦🇭🇷🇧🇦🇭🇷 ČESTITAM HRVATSKOM NARODU BOSNE I HERCEGOVINE NA NOVOM ČLANU PREDSJEDNIŠTVA! ZAJEDNO U BUDUĆNOST 🇧🇦🇭🇷🇧🇦🇭🇷🇧🇦🇭🇷🇧🇦🇭🇷
BBBBBBBBBBBBBBB
To ti je za himnu i još nogo toga, fašisto. Zapamti da će Bošnjaci uvijek birati hrvatakog clana predsjednistva sve dok HDZ bude vodila antibosansku i antidrzavnu politiku. Kada vec pustas zastave druge drzave, ne mozes biti u stolici predsjednistva BOSNE I HERCEGOVINE. Svakako i nema vise ko glasati za tebe jer zahvaljujuci HDZ politici, Hrvati BiH su se raselili po Evropi.
Kada u Americ icrnci budu birali crnce a bjelci bjelce, tada cemo prihvatiti tu retrogradnu politiku da hrvati biraju hrvate!
Kako je podcjenio bosnjake! Bas je glup!!
ODVRATNI TIP NIJE POPUSIO STO JE IZDAVAO BOSNU RECIMO U SLUCAJU BIH VS SRBIJA, NEGO JER RADI ZA SRBIJU KOJI SU OPET PUDLICE PUTINA.U STVARI, OVO MU JE PORUKA OD NATO-a.