Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poštenijeg Srbina i bez dlake na ustima Bosna nije imala.
Pitaj ga kakav mu je stav po pitanju dana genocidne
@Finac Kretenu, ovo je istina, kakve veze ima njegovo misljenje o tome kad je ovo sve sto je rekao istina!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koji cirkus od države je ovo? Ovi ništa ne nađu, novinar istražuje, priča po TV, Ministar sigurnosti govori o dokazima, pravosuđe govori nema ništa. Žao mi ove djece majke mi, kakvi debili ovo vode i nema izgleda da će biti išta bolje. Švabo neki dan dao ostavku što je dobio sat na poklon. U nas ministri prodaju humanitarne traktore. Čemu mi to učimo našu djecu? Fuj sve.
Potpisujem
Neznam koja te budala postavila tu ali znam koje te budale drže na funkciji... Ako si na čelu te svoje službe valjda možeš dokazati svoje tvrdnje i tih koji po kavi pričaju tračeve. U svim normalnim državama ili bi dokazali ili bi podnijeli ostavku....
pa jel moguće?! ovo je strašno - kriminal se tako očito prikriva a mi to nijemo posmatramo da je to nevjerovatno!
Mektic je nečiji cukica, u svrhu dnevne politike i zavađanja bošnjaka i hrvata, da bi onda srbi lakše ostvarili svoj cilj, izlazi u javnost i na sva zvona objavljuje tobožnji obavještajni skandal o kojemu istraga nije ni počela. Ova se spodoba treba sankcionirati najoštrije.
SOA snajka SOA, ceo svet je zavadila
Gdje se ima kupit ovih dzaba traktora????
Drago,Dragane mogao bi ti polako na glavu.Skupa sa Avdom.Cuj "vrbovanje selefija radi prebacivanja oruzja iz Doboja u Zenicu".Hahahaha pa to ne bi smislila ni Agatha Christie licno.Kakvi diletanti!
Ne znam zašto, al mu vjerujem 100%
Gotov si lazove!
Svi u Bosni treba da se volimo a ne da se mrzimo, samo tako mozemo naprijed
Ovaj sto predlaze da se trazi nadzor nad tužiteljstvom i sudstvom od medjunarodnih institucija je sasvim u pravu.Ocito je to jedini nacin,jer ove tuzil. i sudstvo vode zemlju u sunovrat.Samo jr pitanje ko ima nadležnost zs to.Preko Incka do PICa.
Ma Europa ce uskoro a tako i donald trump skuziti sa kakvim muslimanskim fasistima mi ovde imamo posla.
A đe SDA? Grebo opoziciju, oni i nisu dorasli ovome, ali đe SDA? Daj ima stanova u centru Sarajeva, dobrih auta, putovanja po svijetu i uhljebskih radnih mjesta i namještenih tendera, a zapadni i istočni UZPovi nam rastaču državu!
i je bo vas otac balin ski sve skupa, pa što ne iznesete valjane dokaze ako imate, samo laprdate ko i obično
Mekta ti si glup ali iskren i stvarno vjeruješ u ono što lupaš!
@saba2 Kume on je u kontaktu sa OSA-om. Glup si ti. Ako iko ima na planeti pristup istini, onda su to obavjestajne agencije.
Mekticevo postenje i ljubav prema istini je nevidjena u bh. politici zadnjih 20 godina. Hvala Mekticu na tome!