Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto niste vi izglasali na Vijecu Ministara nego sad.Dodika prozivate . Niste smjeli zbog njega a onda pravite njemu spin
Top komentar Dodik napisao i njegovi nabili lajkove
Bilo bi pametno da pristane zbog stranih investicija...
@PJS2 Ove Mile nagovara da jedu korijenje i da srbuju dok Mile sa Amerima jede janjetinu i prasetinu.
koja je ovo seljacina pa mile ih je polozio na seljacki inat, prvo ih dobro naljuti da budu vece chede od njega i sta god da urade izvuce korist ..... a taj nacionalni program je ad acta, gotova stvar oko koje nema rasprave da li bio mile ili ovi guslari mekta, crnadak, sarovic i sl.
ĆINI MI SE DA TI MEKTIĆU TREBAŠ I MOŽEŠ OKUPITI LJUDE KOJI BI MOGLI ZBRISATI OVE DECENIJSKE LOPOVE I USKRATITI SVJETSKIM MEŠETARIMA DA I DALJE MEŠETARE PREKO OVIH ,,NJIHOVIH,, NA VLASTI. KRENI ŠTO PRIJE, ODMAH.
Svaka čast Mektiću!!! On i Mirko Šarović su 2 extra dobra političara koji su mnogo uradili u ove 4 godine za BiH!
Ha govno,ha od govneta šira.Sve je to ista genocidna gamad.Fali genocidašima prilika za klanje golorukih građana BiH.Jadna majko,ja genocidnih demokrata.
Naljutio bi se Putin
Dosadan si, primaš puno para ništa ne radiš. A o temi Nato, kao da će pitat neko Dodika il Bakira. To će odlučit Vaši šefovi.Ovaj kao neki geopolitičke strateg, ne zna da izbjeglice ne dolaze u BiH iz Italije kao što je neki dan izjavio.
1000%
Amin jarabi
To su tvoji snovi i zelje mehticu
Ko da gledam kako ce se formirati VM...Bokir ce odustati od NATO-a a Dodik od "crtica""- "zapadna srbija" uz RS
Dadnes mu cokoladu i on ce pristati 😆
I narod je bio uvjeren da ćeš nešto učiniti za dobrobit naroda za ove četri godine pa ništa