Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lik hapsen prije par godina. sad predsjedavajuci
Tito i Dino!
Vlada kladionicke i Tito i Dino mafije!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trojka: Od najvećih boraca "za građansku državu protiv nacionalizma i legitimnog predstavljanja"... do najvećih boraca za nacionalističke stranke HDZ i SNSD i "legitimno predstavljanje". Od predizbornih parola "Nećemo s nacionalistima i crnolistašima", do grčevite borbe za Vukoju, Čavaru, Nešića i Košarca, jer su im oni sada koalicioni partneri. Trojka - najveća prevara i podvala Bošnjacima i svim bh. patriotama u postdejtonskoj Bosni i Hercegovini!
onaj slino?
Stepen autodestrukcije prosječnog Bošnje je za ozbiljnu naučnu i medicinsku analizu.
HAJMO IH RUSIT!
Moze ovdje sve haha
Stizu nagrade ali su zaista premale u odnosu na ono sto se dalo za to jer moj Miokovicu debilu bice tu najvise 18 mjeseci i letis a Vukoja koji je radio po salterima i bio sekretatica dobije funkciju na 19 godina pa valjda skontas s Žuljevicem koliki ste jadnici glupani lazovi i dupeuvlakaci
NAŠA STRANKA skup najvećih licemjera na Balkanu !!!
to je mladost, promjena i energija koju su nam obecali
KONAKOVIC, NAJVECI BOSNJACKI IZDAJNIK U HISTORIJI BOSNJAKA. KAO I ONI IZ TITO DINO KARTELA!
PORED DRZAVNOG UDARA, OVU STOKU SDP, NIP I NS SU BIRALE SARAJLIJE! HAJDE STO SU SEBE SJEBALI SA JNA ZASTAVAMA 1990-ih, ALI STO SU DANAS SJEBALI FBIH I BOH TAKODJER! OPET IZABRALI BIA/KOS KADAR+ MAFIJU I KARTEL!
poser mu se u usta izdajnicka
Hem penzioner, hem drot...Gdje ce mu bolje. Lijepa zabava za penzionera.
jednooki dzek
Sve ima svoju cijenu da bi zasjeo u udobno dobro plaćenu (bez odgovornosti onim koji si dali svoj glas za tebe i noge druge)fotelju. Ćemu pohlepa čovječe do juče ""protivnik nepravdi"" a danas u lancu sa mnogim koji su članovi kriminalnog miljea.
I ovo malo omladine sto nije stara vlast otjerala iz Bosne vi cete da otjerate sa Apartheid sistemom koji ste sad izglasali. Starkelje neka vam je na cast.
Izdajica,dao guzice za fotelju Trojko ovo vam nikada necemo zaboraviti