Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentari sve u duhu zajedništva i tolerancije. BIH u kojoj ima mjesta za sve i slično..
Jadni vi sami sa sobom, koliko vas je mržnja obuzela pa provest ćete čitav svoj život u mržnji...a kratak je život, šteta...i gdje si bio sta si radio u životu...mrzio i pljuvao na tuđe..ali ok. A gdje je ono vaše što sam "milion" puta ovdje pročitao, tuđe poštujem, svoje ne dam. Sram da vas bude sve redom koji negeativno komentarisete nesto sto je vezano za vjeru. PS. Da se zna, ovo nema veze sa Draskom, ne branim ovdje njega, nego nesto sto je pravoslavcima sveto.
Ako ovaj ikada dođe na čelo RS-a, bit će gori od pračovjeka Dodika.
Mogu misliti kako bi Bosnjaci popljuvali recimo nacelnika Breze koji je isto tako mlad da odradi neku manifestaciju za zvijezdu i polumjesec???
E bas vam je castan....PA VI I NE ZNATE STA ZNACI CASTAN
Stvarno u ovoj RS nemože ništa bez slave, krsta, sprstva, crkve, popa itd. Ne znam kako da nazovem ovo. Fašizam, nacionalizam, aparthejd, zatrovanost, zatucanost. Stvarno ne znam
Kakvo jadno skupjanje poena. Poceo mi se gaditi a cijenio sam ga. Da se pliva i u govnima, na glavu bi skočio.
plivaj hevtu cijelu
Kad na sudnjem danu vide da i Isa a.s. sjedi sa drugim ljudima i ceka sudjenje, veoma ce se iznenaditi i shvatiti u kakvoj su zabludi zivjeli.
Кад видиш дрогераша и педофила мухамеда у паклу биће ти јасно у којој си сатанистичкој заблуди био,потурчени брате
i ja ode skociti u Unu ledenu ca casni Tekbir.
Bogami ovaj navalio da sje.e vlastite bubrege, prvo časovi jahanja a sad još i ovo.
Dao Bog dragi da nikad ne ispliva.Amin
Kako su svjetlosnim godinma daleko srbi od normalnog,civilizovanog svijeta
Dace Bog da ne izroniš
'bem vam mater časnu više.... koga ba boli klinac za ovo, šta nam ovo objavljujete, crkli dBgda i ovi krstaši i vi svetu Vam i časnu familiju naredam
casni krst...slavljenje i davanje svetosti spravi za mucenje na kojoj je razapet i ubijen jevrej,koji je poslan izgubljenim sinovima izraelovim... Pa razmislja li iko svojom glavom,ili samo slijepo slijedite tradiciju,makar nikakvog smisla nema,pa zar i kad su vam predaci bili u ocitoj zabludi.