Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali kenj.ac ne priznaje genocid, protiv NATO puta, veliča genocidnu tvorevinu... I sta. hoce da ga brani Federacija?
@Mala12Mumi13Mala14 TAKO JE.
@Mala12Mumi13Mala14 upravo, puna usta Srbije i manjeg entiteta u BiH, a kada dođe u Sarajevo on je kao za zajedništvo. Ne vidim nigdje zastave BiH na skupu...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Da se hoćete poklati međusobno pa da smo rahat od vas.
Kada sam cuo govornike povraca mi se ,niko od njih Bosnu i Hercegovinu ne spominje...Udri ih Dodik ti si Bosanac
SDA-ovci podrzavaju Dragana Lukaca, koji ispituje zarodbljenog pripadnika 5. Korpusa Nedzada Dizdarevica, i zatim naredjuje: “vodite ga”. Nedzad je potom ubijen, a njegov ubica osudjen na 6 godina zatvora.A ko mu je naredio da ga ubije mozemo pretpostaviti. SDA-ovci bi prodali i babine nisane.Kako vas nije sramota gnjide jedne.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Izgleda da ga je Lukac dobro odalamio, sve vise lupa gluposti
Ma poubijajte se medjusobno i bicemo rahat 😁
Sipu ga i ti i tvoj mentor dodik
Draško praško!!!
Zapamtite da ce on biti gori od mileta lukaca sarovica i borenovica je srbi su to nema tu ljudstva
Kakva starleta i oportunista. Ovakve gliste treba pljuvati u lice.
Umjesto Dodika Draško! Sve je to isto mržnjom zadojeno vanago! Njegova drugarica Trivićka javno veliča Dražu Mihailovića. I šta od takve omladine očekivati?! Neki napredak, vizije, reforme... Al u k.... Nama bi najbolje bilo da se međusobno pokoljete.
Sad bi mi kao trebali da navijamo za SDS i opoziciju u RS!!! Sve je ovo smrdljiva predstava za sirotinju!! Što se mene tiče, ko god pobjedi mi gubimo. U zaključku....ne vjerujem nikome dok se ne porokaju, dok ne bude krvi do koljena. Onda možda povjerujem...
mali ce biti novi Dodik sa svojom zapaljivom retorikom ako ne cak i gori!!!
Ja se bosnjama cudom ne mogu nacudit!!! Pa jel vi stvarno vjerujete da cete naci ijednog srbina iz Republike Srpske koji ce biti za ukidanje iste???znaci, gledam vas i ne vjerujem. Slusahte ovako: moze biti i najcrnji cigan, i crnac i zut ko japanac, ali sve i jedan koji je iz Srpske nikada se nje nece odreci, a radice sve na njenom osamostaljivanju, pa jel vidite opoziciju koju zdusno podrzavate, pa ona je 100x gora po vasim mjerilima!!!
negdje u daljini cuju se tekbiri.......
Vjerujem ti daje tvrda ako je u pitanju bosanska glava.
Smeče malo je ovaj Stanivuković
Ova jelena i drasko neodoljivo podsjecaju na biljanu i krajišnika
Borba za vlast,..ali kao sto se da primjetiti nema ni bosanskih ni bosnjackih tj ni zastava iz Federacije
@romanija008 Pa da je u Projedoru,Doboju,Teslicu,Zvorniku, Vukoslavlju,Srebrenici,Milicima, Visegradu i na mnogim mjestima jos bilo bi drukčije.