Komentari (896)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nastavite se tako zaje*avat i opet ćemo vam izabrat predsjednika.
Ja bi to volio jer to definitivno znači kraj BiH
Kaže onaj Hrvat juče neka pokušaju to da urade, što si ti napisao sada isto, i BIH više neće biti.
Nisam u životu nikad bio veći pitar nego danas. Pozdravlja vas manijak :))) Bravo bordo, svaka čast. VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO
Imate, samo to nije šahovnica.
Evo presuđenih zločinaca tzv hb Dario Kordić, Tihomir Blaškić, Mario Čerkez, Zlatko Aleksovski, Anto Furundžija, Miroslav Bralo, Ivica Rajić, Mladen Naletić - Tuta, Vinko Martinović- Štela, Paško Ljubičić, Dominik ilijašević- Como, Miroslav Antić- Firga, Marko Radić, Nikola Andrun, Slavko Šakić, Željko Jukić, Dragan Šunjić i drugi.
Ubrzo se očekuje konačna presuda vrhu tzv. hb prliću i drugim za udruženi zločinački poduhvat i tom presudom će biti stavljana tačka na postojanje te tvorevine a drugi koji podržavaju zločinački poduhvat neka i dalje lijepe plakate a sve ih je manje i manje oni koji lijepe i onih koji huškaju, evo film hb zločin i kazna. https://www.youtube.com/watch?v=4txv-Rd-p5k
Ova zastava zločinačkog poduhvata nije nikakva prijetnja, prošle su krizne godine za Bosnu sama će se odbranit i više nema one kritične mase i JNA koja je prijetnja po Bosnu, Bošnjaci više nikada neće biti slabi.
manjina ovi hrvati nema ih ni dovoljno da obrane komenar na kliksu :D hahahah
Dzaba, opet vi bosnje letite kroatima, a oni vas mrze vise nego srbi. U principu, kroati su saka jada koja se kurci u bosni, a i na balkanu. Ne kazu dzaba brko i vucko, da zapravo od bosnjacko-srpskih odnosa zavisi kompletna stabilnost regije jer su to dva najdominantnija naroda.
Tzv, novinar napisao 'članak' od dva paragrafa o zastavi, bravo :)
Mislim da novinar nije svjestan sta je nipisa i koliko bi moga najebat zbog toga sta je napisa...
AJMO DA SE RAZDIJELIMO. DOSTA VISE KLANJA SVAKIH 40 GODINA. NE MOGU TRI BRATA, KOJA SE MRZE, ZIVITI POD ISTIM KROVOM. SVAKO U SVOJ TOR I MIRNA BACKA.
Predizborna je pocela da se pobijemo...pa svi za svoje. zna kriminalac covic sjeda lisica sta je radit ovih dana
i sta su sad postigli ovim?
ovo je sad ono ubaci kost da se raja hebe po nacionalnoj osnovi da se poeni skupe nista drugo jer ovdje samo mahanjem nacionalizma se skupljaju biracki poeni
predizborna kampanja i to je jedan nacin za prikupljanje bodova jos nisu skontali da je hrvatska digla ruke od njih
Vrlo bitno, imaju te zastave sirom HB, sta sad, treba da to bude udarna tema? Bas me briga...
@iksnird Malo pretjerano. Prije svega,. kako zemlju napustaju Hrvati, itekako ju napustaju i Bosnjaci, za 10 godina i Bosnjaka moze biti samo manje, uostalom kao i Srba i Hrvata. Drugo, ne znam da ce ijedan narod ovde izgubiti konstitutivnost ako spadnu ispod odredjenog procenta.
@iksnird Da, ali pogledaj malo po evropskim (katolickim)zemljama, u BIH ih najmanje ima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma nek se odcijepe, pa pocrkat od gladi, ko i ovi iz manjeg entiteta sto su vidjeli dokle bi to otislo, ionako zive od Federacije!!
STO NE KAZE COVIC DA.JE.OVO DRZAVA BOSNA I HERCEGOVINA???? VEC SUTI JEL DE I ON OVO ZAKUHAVA.
Prije ćete umrijeti nego nešto slično doživite! Sumnjam da ovo veze ima sa Zrinjskim i njihovim nacionalistima na tribinama. Ovo je političko predizborno maslo. Tužmp je samo to da glasačke ovce još uvijek padaju na slične stvari širom BiH. Da nema ovaca koji bi glasali za ove bogalje koji samo to koriste da se dokopaju fotelja onda bi oni okrenuli ploču. Narod je kriv što skoro 30 godina od početka devedesetih slične ideje još kupuju stolice političarima da kradu iste te.
@Bender Rodriguez Niđe veze, mi da se ložimo ovdje bi odavno novi rat počeo jer se nešto takvo samo čeka. Političari sa tim nacionalnim predznacima glasove dobijaju na osnovu laži o zapošljavanju 100 000 ljudi. Nije li razlika u svjetlosnim godinama od Dodinog otcjepljenja i Čovićeve HercegBosne? Nema u tome istine sekunde! Pa da ne bi Bošnjaka koji traže promjene i normalnu državu SDP nikad ne bi pobjedio kao one godine. Bolest ove države živi URS-u i Hercegovini!
@Bender Rodriguez Ne znam koji q... vrijeđaš, to je odlika onih koji argumentovano ne mogu pobiti tezu sagovornika. Sa tobom ne vrijedi diskutovati, ovo što sam napisao je živa istina a ti kako hoćeš, Bošnjaci ni poćetkom devedesetih nisu bili ni za kakvu "Muslimaniju", samo nisu htjeli da budu u sastavu Srbije jer u tom periodu Jugoslavija više nije postojala. Slovenija se otcjepila, Hrvatska takođe, Makedonija isto ... možeš ti misliti kako hoćeš ali tako ti je.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čega se pametan stidi,.... Politički i vojni lideri takozvane "Herceg-Bosne" osuđeni su na kaznu zatvora u trajanju od 111 godina zatvora. Za svih šest osuđenika dokazano je učešće u udruženom zločinačkom poduhvatu na čijem čelu je bio tadašnji predsjednik Republike Hrvatske Franjo Tuđman.
kao prvo hrvatska repulika je odgovorna jer je svoju vojsku slala u drugu drzavu