Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ba da obnaša??? Crna lista. Osudjen. U tehničkom mandatu 4 godine. HALOOOOO!!!! METLA FADILU!!! VI KOJI PODRŽAVATE DA I DALJE OSTANE , STVARNO NISTE NORMALNI!!!
Ovo je mala još kazna za onaj lopovluk što su oni uradili, ko će vratiti naše građane koji su bili spojeni ne ove nefunkcionalne ventilatore koje su instalirani na KCUS samo radi suda da prikažu kako rade
Dugo će fbih čekati da ima opet premijera poput Fadila, mislim na stranu ovaj montirani proces, na stranu crna lista zbog slanja pisma penzionerima i obavještavanja o planovima, brojke su na Fadilovoj strani evo penzija 517KM najniža, dječiji preko 100KM porodilje preko 1000KM itd. za sve Fadil zaslužan
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Svugdje u normalnom svijetu čim se podigne optužnica osumnjičeni sami daju ostavku i ne čekaju da ih osude i smijene a samo kod nas ostaju na funkciji ili ako ga smijene i dalje uredno prima platu. Baš smo jad od države. I njih će drugostepena osloboditi kao i Čovića i Bičakčića a narod glupi neka navija "svako za svoje"
E zbog tog zelim da se ova drzava sto prije raspadne.
Joj ja države i cirkusa, ovo treba rasformirat.
Hahahahaha, hohoho, pa ne da ne bi smio nakon ovoga, nego čim je optužen, šou
Jadno drzavo …. Zar ne ???
.... hljeba i igara ! 💃 ... ništa od ovoga , na drugostepenoj , očekujte neočekivano ! 💃
Joj države, 🤣🤣🤣😭😭😭
palestinizacija je nama rjesenje e onda cete konacno bit stoka bez zuba bez drzave bez digniteta bez casti.....
Da ima morala,sprečavala bi ga..
Sve je krenulo od nove američke administracije kad je američku politiku prema vani preuzeo cionist Blinken. Najednom je S. department pokrenuo antibosansku i antimuslimansku politiku. Redali su se ovdje u zadnje 2 g. bezprizorni likovi poput Palmera, Colleta, Escobara koji su svi od Marfija tražili: Udari po muslimanima! Marfi to odrađuje na način da igra za sh. fashiste te da Bošnjacima nameće marionetsku vlast i podržava izmišljanje afera (Respiratori, Memić, revizija tužbe).
Ako je tako, Amerikanci na taj način samo će pomoći Bošnjacima da pročiste svoje kriminalne strukture - kojih ne fali ni u jednom narodu.
A Zolaku I Agenciji za Lijekove koji su dali za samo 1 dan odobrenje za uvoz te opreme nikakvih sankcija!? Srebrna malina koja nema nista od potrebnih uslova za uvoz I distribuciju medicinske opreme. Smjesno!
sta dalje? jednostavno je to. odstupit ce sa duznosti ili ce drugostepenom presudom biti uduplana kazna. hoce li nastaviti da se ponasa kao dobar baketov vojnik ili ce pokleknuti. bake nema milosti, moze foodil voditi vladu i iz zatvora.
Fadile Progovori…ko ti je naredio i kako Spasavaj sebe
Kakva banda!!!!
Moralo bi...bilo koji drzavni sluznenik sto je i sam Novalic je morao biti suspendovan odmah kada je potvrdjena optuznica...ali eto..moze im se.
Niko od njih trojice F neče dana ležati
cetiri godine robije za falsifikovanje dokumenata koje su sigurno pridonijele nekima gradjanima smrtni ishod bravo drzavo bravo sramota me gdje zivim