Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriminalna hobotnica pustila je pipke u svaku sferu javnog života, pri čemu naši privatni životi trpe. Dolazi vrijeme polaganja računa i obračuna sa političkom mafijom. Potrudite se da budete na ispravnoj strani.
nema nam druge, samo SDA 💚
Duska nemoj nista da te razocara jer isti taj BAKIROV covjek iz naroda mozda nezna ni citati a ni pisati tako je kad KRKAN dodze na vlast
Odmah blokirati tu televiziju znaci istog momenta
Najbolje bi bilo uvesti protektorat na citavom podrucju BiH,jer ovo sto stranke u sprezi sa sudstvom,tuzilastvom rade nama,mulcima mogu slobodno reci,je van svake pamet. Milioni se obrcu kao da je rijec o pijesku,a ne o parama, smjenjuju direktore koji ne misle kao oni..koji slucajno otkriju istinu. Da,one koji govore otvoreno izgleda treba u zatvor,a druge koji priznaju da su radili necasne radnje kao utaje poreza,uvoz nekorisne opreme i sl. treba osloboditi. Izgleda!!
Svi smo mi Juška Durišić!
Duška imaš sigurno podršku većine i sadašnja situacija ti samo pokazuje koliko si cijenjena i uvažavana.Želim ti sve najbolje
Kako ste dosli tako cete i otici.Uvijek neka politika i kad dolazis i kad odlazis.Dajte mladima sansu a pustili ste korjene svi ko dinosaurusi.Borite se kvalitetom na trzistu a ne demagogijom i politikom i zavjerama ovakvim i onakvim.Vozdra.
Duska nista nije vjecno.Vala program Vam je katastrofa i vazda problemi.Ako i tvoj nasljednik nastavi sa istom politikom takodje vozdra raja.
POLITICKE STRANKE NE SMIJU IMATI PRAVO DA POSTAVLJAJU LJUDE SVOJE NA BITNE POZICIJE HILO GDJE! To trebamo da mijenjamo! Mi društvo da se borimo protiv ovih devijacija i diktatura!
SRAMOTA!!! DUSKA LEGENDA!!! Sram da vas bude stoko nemoralna!
Čijih novinara? Na prste jedne ruke se mogu pobrojati neovisne novinarske kuće, ma...ne može ni toliko.
Keso magistar ruskog jezika 😁
Gdje je bilo Društvo novinara kad je šestorka postavljala direktora TV SA.
Hehehhee, pa sve su to politicke pozicije i bira ih i postavlja politika, koja nije bitno .. i zato nema.mjesta kmecanju...
Najjaca i najinteligentnija novinarka koja pomete svoju.E sad,,,ko stoji iza nje to je drugo i kome smeta ,,vecini.Istina je opasna zato mislim da smeta vecini.
Stvarno neznam sto je smjenjuju,cijelo vrijeme dok sam bio u BIH govorila je protiv,covica,dodiga .hvalila Izmet.....,strasnu hArmiju Mosnjaka,a nema neko staro ime iz Bosne(Hava,Gatidza,Zurma )Znaci nemuslimam kakav pase u Sarajevu.