Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako donese odluku o kojoj se spekuliše, idemo ili na ulice ili se mirimo da BiH ne postoji. Ovo je ravno ukidanju entiteta. Kada bi ukinuo entitet3, znamo svi sto bi se desilo. Zato, Herr Schmidt, ako ovo napravite, znajte da idemo svi u 3pm. Ionako sjedimo na buretu baruta.
Schmidt generiše špekulaciju, strahove i histeriju? Možda jedino kod čuvenog Hrvata iz Goražda Edima Fejzića, čija izborna baza od 24 Hrvata (slovima: dvadeset i četiri) drhti od straha i planira ritualno samoubistvo spaljivanjem zbog nemogućnosti da imaju Edima kao svog predstavnika u Domu naroda.
Sjebi državu da vidimo tvoj napredak ili ćemo svi otići iz države putem prema Njemačkoj.
Više vjerujem Schmidtu, nego nama
Ovo se otprilike onom najglupljem može predočiti na slijedeći način...osnuju tri persone firmu, jedna da 60%, druga 30% a treća 10% novca i onda ova druga i treća strana hoće da imaju istu dobit sa ukupno 40% uloženog novca kao i ovaj sa 60%!A o 60% na prema 10% ne treba ni pojašnjenje... Pametnom dosta
Koja karta građana, da se NAMEĆE opet jalijaš u ime korpusa koji ga ne beje 1% i još to opravdavati nekakavim budalaštinama? Ili pokušaj da se istom tom narodu ubaci par Fikreta kao vrli Rvati da bi se onemogućila njegova volja u Parlamentu?! DOKLE IDE VAŠ IDIOTIZAM mamlazi??!
Ma jok , držanjem čaše vode u ruci provocira Sejdu.
Marš iz Bosne smradu!!!!!!!!!
Do sada su ga podržavali Bošnjaci, Srbi su bili protiv, Hrvati neutralni, šta se desilo preko noći.
Schmidt ladica moze nametati sta hoce ali bosnjaci su naucili lekcije iz 90ti embargo na odbranu i genocid nisu zaboravljeni tako ako bilo sta jos nametne protiv bosnjaka koji su sistemacki unistavani zadnji stotinjak godina kako od komsija tako i zapada mogu dobiti nogu u jednom pravcu i nek namecu u svojim drzavama sta zele ovde nece vise.
A vi možete drugima nametati svoju volju mamlaze?! Put u Anadoliju skupa sa Suljagićem
Mater svim nacionalistima sa svih strana. Je6rm vam pleme kojem pripadate!
Branit ćemo našu državu Bosnu i Hercegovinu svim sredstvima. To je sveta dužnost svih patriota. Svih njenih građana i naroda. Jači smo i luđi nego ikada!!!!!
samo budala moze braniti ovaj kazamat od drzave,dok ne bude jedan predsjednik ovo se ne moze zvati drzavom
haveo smo svojevremeno razbucali ko pitbull pekinezera i onda su došli smradovi sa Washingtonskim sporazumom.
Pametujete VI...političke NAPRDAHIJE..Ovo je pečeno u kuhinji EU..a VI se u Nju kleči i tražite zaštitu...EH- Tražili ste i Dobili...Vidite li pametnjakovića da EU..sve kuha da nam ga ZAVALI...Ma ko VAS pita...
Uvijek se znalo da je Schmit Covicev covjek
nama zamazali oci nekim nebitnim zakonom zabrane negiranje genocida koji svakako niko ne postuje da bih hrvatima dali izborni.koji su ovi evropljani lopovi.
Her Smit samo razvaljuj koruptnu stoku . Misle samo za svoje guzice a za narod nimalo. 30 Godina se nista ne mijenja , vegetiramo kao cvijet . Napredak omladini treba ili otvorite granice da se iz selimo. A ovu kobejagi politiku sve u zatvor i provjera imovine odkuda im toliko dok narod gladuje.
Je l vi stvarno mislite da Schmidt to kao nešto sam sjedi i smišlja šta će i kako će? On je marioneta kao i svi prije njega. Sve što preko njega dolazi, osmislili su oni koji su ga i postavili, a on lično je tu zato što mora neko biti.