Komentari (272)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ce ljudi nakon ovog konacno da ohlade od Hrvatske I ovog fijaska oko ulaska, previse se zamaramo njima I njihovim politikama. HR je suverena drzava I ima pravo da radi sto hoce, samo se ja pitam koliko je nasa BiH suverena I sposobna da sprovede slicne mjere
@milorad1izetbegovic Vjeruj da neće. U ratu su pokazali svoje pravo lice, pa evo poslije rata kad narod bira proizvode prvo ide na HR i SR proizvode.
A šta treba? Da i mi zabranimo ulazak pa da sami sebe još više strovalimo? Da nam roba ne ulazi, da nema uvoza i da ležimo kod kuće i ništa ne radimo? Kako bi ti uvezao kamion robe ako vozač mora u samoizolaciju? Koja bi budala pristala na to? Zato, složimo se da su nam susjedi debili, ali za recipročne mjere ne treba navijati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa ti glupi Bosnjo sutra po Janu, Karlovacko i Podravkine proizvode..
Ne bih kad bi mi sve dzaba bilo..Lijepa Turska kao u bajci,Crna Gora ljepse 10 puta plus nema fasista..Necete moju km nikad vise vidjeti ocima poznate cicije-skrtice.
ja sam lično bio svjedok da je na GB Brčko u toku 10 minuta ušlo i izašlo min 20 vozila sa registracijama RH, bez ikakvih provjera i kontrolabez nalaza na COVID bez samoizolacije itd, dokle cete od države pravit sprdnju
pitanje za sve novinare, političare kako to da na našim graničnim relazima ako je nama ulaz zabranjen ili moramo u samoizolaciju ili dostavit negativan nalaz na COVID, kako građani RH ulaze u BiH bez ikakvih kontrola, nalaza ili samoizolacije. pitanje i za portal Klix kako ova pitanja ne istražite ako se bavite novinarstvom ili vi samo prenosite vijesti od ostalih portala
Na njihovom teletekstu je navedeno da izolacija ne vazi za osobe iz trecih zemalja koje putuju turisticki...niti se spominje test...
Ima li komda da radi pljakadu osobne?
Veliki plus za BH turizam.
Haha! Konačno!
Rasizam
Ogroman broj Bošnjaka i Srba iz bivše krajine ima HR pasoš. Plus hiljade drugih sa SLO, A, DE, i drugim papirima.... Plus hiljade onih koji imaju BH pasoš ali imaju vize i stalni boravak u EU. Onda svi ovi izuzetci, vozači i sl. Pa kad uzmeš one koji i nisu mislili nigdje ići ili nemaju bilo kakav pasoš dođeš do toga da ovo kači manji broj ljudi.
I tako BEGOVI iz Sarajeva reklamiraju i vole ići u Tursku - pa, neka im bude...................
Ovaj Klix mu kao pijaca za budale
Kupujte Hrvatsko...ha ha ha
@gooUser11068105x309 ne mora biti Hrvatsko, ali necu ni nase smece :D
Ovo ne vazi za gradjane EU odnosno za one koji imaju dvojno drzavljanstvo. Znaci ovo ne vazi za Hrvate u Bih nego samo za Bosnjake i Srbe, jer svi Hrvati imaju i drzavljanstvo Hrvatske??? Ovo je jedan vid diskriminacije. Toliko smo im dragi da nas ne zele ni kao goste.. ni da im platimo.... Zar BiH nema mjesta gdje bi se mogao provesti odmor? Da li mi imamo imalo ponosa?
Ogroman broj Bošnjaka i Srba iz bivše krajine ima HR pasoš. Plus hiljade drugih sa SLO, A, DE, i drugim papirima.... Plus hiljade onih koji imaju BH pasoš ali imaju vize i stalni boravak u EU. Onda svi ovi izuzetci, vozači i sl. Pa kad uzmeš one koji I nisu mislili nigdje ići ili nemaju bilo kakav pasoš dođeš do toga da ovo kači manji broj ljudi.
Dok se je zaratilo u Jugoslaviji rekao sam da EU pravi katolički granicu u Hrvackoj poslije rata na balkanu poslije Toga je nastupilo uništavanje svi islamskih zemalja ma Bliskom istoku kao i masovni koncentracioni logori za muslimane u Kini itd.itd.Ova korona je samo da de dobije na vremena da se završi započeto.Oslabiti Rusiju i Tursku Kinu ojačati pobiti muslimane i put je slobodan.
Marshhhhh tamoooo :) treci svijet.