Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hapsi bagru!
Kunem se da nisam lud ali... mogao sam se zakleti da je ova vijest prije sedmicu bila objavljena i da su isti ovakvi komentari bili! Deja vu???
Ovo ba romi možda, kod njih to normalno i sad nama čudno?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Padofila u zatvor! Ništa državljanstvo Srbije, ovdje da leži!
I njene roditelje takodje kad su joj dopustili FB sa 14. Jednako krivi.
Tesko je kriviti roditelje… ti ljudi bi sad mogli imati najmanje 40+ godina… koliko i sami poznaju sisteme zastite? Edukacija treba i roditeljima i znacajnija upozorenja. Nazalost od finansiranja nacionalizma malo pretekne za finansiranje pravih stvari.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Otice sljedeci mjesec, i ? Pa ko je to jos udaju sprijecio ?!
ovo moze samo biti Musliman. Koja je to luda takozvana religija da daje pervertima kao sto je ovaj sirok okvir za kriminalne radnje, Islam je politicko drustveni pokret te nikako religija. Religija je na Tibetu gje se u manastirima mole cijeli zivot i po cijeli dan, ne posjeduju nista materijalno osim neophodne odjece. Muslimani 6 dana u tjednu dilaju droge, puse, piju, kradu, tuku i onda petkom na djumu. znaci Allah spava 6 dana u tjednu?
Pedofila u zatvor, a i ove "muslimane" pedofile koji komentarišu, takođe u zatvor.
Cega se tip sjetio!
Da je stvarno voli ne bi radio iza ledja nego bi skupio muda pa trazio ruku od oca, a ako ne smije, nek ceka punoljetstvo.
kako ruku od oca 32 star covjek srednjih godina ? prosto ovo je bolestan um da uopste moze da zeli da penetrira dijete koje se do prije 2 godine igralo sa lutkicama. kako ga nije sramota vlastite bolesti
Kakve bolan lutkice, ova cetrnaestogodisnjakinja zna sve o svemu. I smotala bi te za 5 min.
Sve ove papke koji podrzavaju ovo djelo treba u cuzu, nevjerovatno koliki debil moras biti da ovo uradis.
Odrat od batine......
Uhapsio bih ja i njega i nju i roditelje. Family error… Svi smo dobro i jasno znali šta i kako radimo s 14-15 godina. Samo je pitanje odgoja i onoga što nosimo iz kuće... i naravno, treba oduprijeti se vlastitim nagonima i fetisima a djeci je to dostupno na treptaj oka.
Posalji ga za Zenicu. Sigurno ima momaka koji vole Srbe ;)
pa bio je ovakav slučaj jedan i kod nas oko zavidovića kad je lik došao iz srbije čak...a sve fine curice vjerski nastrojene ...užas
Opet udar na Srbiju
Pod jedan krivica roditelja . Danas imas 100 nacina da djecu kontrolises bar do 18.godine a poslije i ne mozes sve da hoces.
Muda osječ, onda nek Mamu svoju vjenča ..
Ja bih je zadavio da sam joj otac
Hahahahah, ma ti bi k... moj zadavio.
Djevojcicu psihologu! To je obavezan korak.