Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saudijska Arabija je najveći izvoznik terorista na svijetu, nijedna druga država u EU nema bezvizni režim na državljane Saudijske Arabije. Koliko god to zvučalo apsurdno, HDZ je sačuvao obraz Bosne i Hercegovine pred Evropom!
a šta je sa UK i Irskom???
Ja bez Arapa mogu živjeti a možeš li ti?
A zašto kozojebi ne ukinu vize za državljane BiH? Ova olinjala guda očito nije čula za reciprocitet. Ili se prejela datulja pa halucinira.
Ko je ono brojao pare iz vreca iz saudijske arabije? Jedna vreca zlata za mog bakira. Ukinut jasta, nema vise sta nije na prodaju, na kraju ce arapi(kao poznati trgovci) zavalit sve ovo nekom petom, pa ce bisera bit bisêra🤣
Ovim državama tek ukinuti vize ako i oni nama ukinu!!!
Pustite ljude nek dođu da uživaju i troše pare, nismo mi švajcarska da možemo birati turiste..
Pozivamo Sveseru da sjaše sa Arapima- vize ostaju
Emiraćani ne trebaju vizu za ulazak u BiH, a BH gradjani placaju vizu za ulazak u emirate
Briga me ali jbat ce vas Arapi, ne vole oni sebe a kamoli BiH ,ne idu oni gdje nemaju koristi a Vi Bośnjaci za njih niste pravi Muslimani a vi kako hocete.
Nabavi vakcine debela , a vize su čiste pare državi samo glup čovjek može glasati protiv toga . Ako i hoće arapi da dođu dodatnih 100ak km ih neće spriječiti !
Ni SA ni Unedinjenom Kraljevstvu, isključivo reciprocitet. Ni jedan englez nije vrijedan više od bilo kojeg našeg gradjanina!
Ne trebaju nam vakcine,trebaju nam Arapi.Zar ti nije dosta jadna prokletinjo?
Sinoc je gost kod Senada H što je bio glavni za telekomunikacije za vrijme rata i što je dao državi mogucnost kontakta sa vanjskim svijetom,kaže jedan period nisu mu uplatili (2,5 miliona ) telefoniranja i blokirao im sve,kaže zovu zašto si blokirao ,kaže on niste platili a oni ce njemu mi smo poslali pare preko BISERE,da bi nakon pritiska ona donijela pare.PITANJE: Može te li zamislit koliko je ona keša uzela na taj nacin a da se ne zna milione a narod ovamo ginuo za njih,MRŠ U PM.
Ona bi radi biznisa koji imaju njeni članovi obitelji sa arapima nama zabiberila da na EU uvede vize.
Šta imamo od dolaska Srba iz Srbije i Hrvata iz Hrvatske?Ništa!Zato omogućite onima od kojih imamo koristi da što lakše dođu u BiH!!!
Zamisli od 19 terorista 11. septembra 15 njih je iz Saudijske Arabije - onda možeš samo zamisliti kako bi stanje bilo u BiH. Ova budala ne zna ili možda zna da bi čim mi ukinemo vize tim beduinima nama EU uvela i to istog mjeseca. Grebo je turizam glupu.
Znam samo da teroristi iz Srbije i Hrvatske truhnu u Agu, a i ostali slobodno hodaju po bih zato zaveži!
Koja glupača, pa i ljudi iz Bosne i Hercegovine kad idu na HADŽ plaćaju vizu i to oko 1000KM.