Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GOSPODINE DUNOVIĆU, VAMA I SVIM PAMEĆU OBDARENIM LJUDIMA, SVIM PATRIOTIMA I RODOLJUBIMA DRŽAVE BOSNE I HERCRGOVINE ŽELIM SVU SREĆU NAPREDAK I ZADOVOLJSTVO U NAŠOJ JEDNOJ HEFINOJ I JEDINSTVENOJ DRŽAVI. NEFOZVOLIMO NIKOME DA RAZBIJA NAŠU DOMOVINU, ZBOG SREĆE SVIH GRAĐANA.
Aferim Milane i hvala na ovim zaista lijepim rijecima. Ima Bosne i bit ce je sve dok u njoj ima ovakvih LJUDI i patriota !
Kao sto si ti i tvoja stranka
jave drzave pola ih slave 9 a drugi 25
Voli Bošnjo da lepo govoriš o njemu i da ga tapšeš po ramenima. Dovoljno da pomisli da je u pravu.
o cemu ti pricas,drzava je vec unistena,najgori smo na svijetu
25 novembar, 1. Mart su moji praznici, a ne bajrami i bozici...
De ba pusti šuplju, fatajte se Njemačke
OSTAJTE OVDE , SUNCE TUĐEG NEBA NEČE VAS GRIJATI KO ŠTO OVO GRIJE.....
Ovo prilikom Milorad i Dragan cestitaju pocetak kraja protektorata 😁💪👈👊👊
TREBA IM DATI ZAMJENU ZA NARGILU !
MILANE AKO TAKO MISLIS POVEDI MAGAZINOVICA , FELSU PEDJU I OSTALU BRATIJU I PRAVAC BANJA LUKA , TREBINJE , DOBOJ PA TAMO OBJASNI BRATIJI DA JE NJIHOVA DOMOVINA BIH . MILANE A TI OVA BRATIJA SAMO ZNATE PO SARAJEVU , TUZLI I ZENICI PRODAVATI BOSNJACIMA LAFINU
Papak jedan milan je iz sarajeva, tako odgojen i patriota pa tek onda sve ostalo, zasto bi on isao u zatucane sredine nekom nesto objasnjavati... Ako ti mislis da sarajevo pripada focacima to je tvoj problem...
I hoće svi ti koje si nabrojo objasniti svim građanima da je BiH država svih njenih građana i da se svi zdušno trebamo za nju boriti za dobro svih nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dodik je najavio da će za 36 sati da zavrne gas za Sarajevo . Ako je tako , to znači da postoji opasnost da se sutra gosti prehlade u ‘ ladnom predsjedništvu .