Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde covjece budi musko i reci necemo ni s kim osim sa SDA...
Nooooroood znooooo!
Df je vece zlo od sda. Df po naredbi iz Srbije zeli srusiti Smita. To su prozreli amerikanci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zaobilaznim putem zapravo objasnjava da će DF sa SDA
I mi se pitamo zašto većinski narod Bošnjaci nemaju svog lidera kada samo prozvani lideri koji sakupe deset posto bošnjačkih glasova sastavljaju vlade a oni koji bi zaista trebali to da urade ništa ne pitaju a za uzvrat im HDZ uzme pola ministarskih pozicija dokle će ovaj narod da trpi ovakve samoproglašene lidere to će mo vidjeti
Seronje jedne evo nas ukočište dva mandata,jer ste bili podmukli partner,,Nacionalističke stranke SDA...i ama baš ništa niste uradili...već ste se prepucavali sa HDZ...i pomagali ,,podmuklo SDA...u njihovim kočničarskim,,Idejama i ciljevima...prodavali ste nam..najmanje 8.god. Sarajevski smog,kriminal,Respiratore,javne nabavke,korumpirano tužilaštvo i sudstvo,a i diplome...i to posebno NN osobe...ma dajjjj tako kaži...
Dino samo mLogo priča, kao i ostali iz trojke. DF ne treba spašavat' SDA, ali ako je država u pitanju, onda podržavam koaliciju. Skupite se svi za državu, a kantone dijelite kako hoćete prčim vam majke.
Malo si se i ti proracunao..nije sam Konakovic, vec sve stranke okupljene u zajednickom intetesu.
Kad kažu izdaće neko državu jer ide u koaliciju sa HDZ? A oni u koaliciji sa HDZ na FBiH nivou.
DF=SDA Imaj mu.a pa reci da ne smijete od SDA
Konakovic je barem elokventniji i pametniji sto puta od ovog ubacenog Dodikovca.
Dunovicu apelacijom ga trehni.
Sav otpad se uhljebio u DFu. Zasto se karijerna ambasadorica sa srednjom skolom usutila? A Dunovic sa svojom retorikom i analizom primjerenom potpuno neobrazovanom cobanu smara nas danima. Ima li mu iko reci da ide u GRAS i radi u garazi zasto se i skolovao.
Sujeta je čudo!
... e nek si mu rek'o . . . Seljak iz Gazija se uFatio mikrofona i nepopušta.
Dunovicu apelacijom ga trehni.
DF je desna nacionalistička stranka koja nikakve veze nema sa socijaldemokratijom. Prima direktno naređenja iz Beograda. Samo se treba zapitati zašto stalno napadaju OHR. Udružili se sa Dodikom protiv Schmidta i cilj im je istjerati OHR iz BiH čime bi bio otvoren put RS ka otcjepljenju od BiH.
A gdje prvi radikal Begić??Nesto ga nema...Begić veći nacionalista nego komplet SDA,HDZ i SNSD zajedno
Ovo je jedan teški uhljeb i fašista. Osam godina Potpresjednik FBiH. Dodikov čovjek.