Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čoviću.vrati radobolju u svoje korito.sve što se moglo pokrasti,pokrao si.I šta sad hoćeš? da opet narod glasa za tebe? Ti si bolestan .
Hrvatski narod je glasao i glasat će za njega, sa preko 75 posto glasova. Ako ne vjeruješ, idi na izbore tačka ba pa provjeri. A ti glasaj za svoje i ostavi Hrvate na miru.
Gospon Dunovic- sada cete dobiti kritike od Milanovica sto mu dirate Covica i Cavaru oni ionako kukaju kako su ugrozeni kao narod u Bih. Stavljaju zastave Hrvatske a zive u Bosni a ugrozeni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čavara je najveća seoska varalica.
Lako je Čavari za njega opet svi Hrvati a za Sejdu i Dunovića samo sateliti Sda.
Pomislit ću da su svi ćelavi ljudi glupi , zbog tebe podpredsjedniće
Dunović za predsjednika građanske BIH.
Milane moje magare, prno si u fenjer kao i Sejdo.
Ovi iz DF-a rade na raspadu BiH više od Dodika
pa on ima sve duplo, do kada?
Schmit gospodin koji je bojni otrov za tebe i sejdu. This is the end
Sta je komsicu 2. jesi li se prepozno da si lopov?
Niko nikada neće niti može pristati na izmjenu izbornog zakona po kojem bi dodatno bila oslabljena BiH. Bilo čije i bilo kakvo privatanje takve opcije o Ljubića i slične fašističke, apšarthejdske mafije, BILO BI IZDAJA!!! A zna se šta se radi sa izdajnicima i špijunima!!! A ovi agresorski mafijaši će doći na red KAD TAD!!
svaka cast tako je ovi bosnjaci katolicke vjere bi da uvedu ndh ovdje
Nevjerovatno koju je štetu Čović nanio građanima BiH i FBiH u nastojanju da bude član Predsjedništva BiH...blokade itd. Upravo iz ovog razloga nikada ga nebi trebalo izabrati, nego procesuirati za učinjenu štetu, i zaustavljanje BiH u napretku prema euroatlanskim integracijama i ulasku BiH u EU. O tome trebamo svi razmišljati bez obzira na nacionalnost.
Sav problem je što Čović nije u Predsjedništvu, inače niko nebi spominjao Izborni zakon. Sreća da nije ne mogu ni zamisliti šta bi Čović i Dodik do sada uradili i šta bi bilo sa BiH.
Dunoviću....i Željko je 25 godina u nuđenju prošlosti i budućnosti....nabroj nam par stvari koje je učinio za budućnost??
jesu li i ovoga celavca musle izabrale da ovako laprda