Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlucili ste vi davno da opet idete sa SDA, budi musko pa priznaj ne zavlaci vise ovaj narod !!!
Debilu ne moze se izborni zakon mijenjati bez 2/3 vecine u parlamentu znaci bez SDA ruku ne moze tako da ne izmisljajte vise price o nekakvim izdajama
Kroko nip ne sikiraj se nama je Eskobar obezbjedio vlast , bit će sve oky :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako odlucuje,preko poziva za talove ili kad te on zovne hodimalo vamo
Kobajagi DF gradjanska stranka a uvijek u koaliciji sa SDA 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑
Tebe ionako nilo ne pita Sejdo i Hodza ti si tu da budes korisni idijot
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zeleni prodavaci magle
DinDinDina,Upravo tako,DF je edina drzavotvorna stranka,ostalo su političke, sitnosicarijske stranke,tipa,piskicu,kakicu.Gradani svih zemalja,ujedinite se,etnonacionalisti HEBITE SE.
Najodvratnija stranka poslije SDA
Sejdin kadar jedino poziv u kafanu smatra mjerodavnim i legitimnim. Ipak gospodin je u pravu kad govori o lažnom predstavljanju. Teško se nezavisnim intelektualcima može nazvati grupa penzionera kojim je još od boljševika izgradjen refleks da ližu nečije dupe, pa im tako izmedju ostalih sa predavanjima gostuju i intelektualci Zahiragić i Izetbegović.
DF ne odlučuje o ničemu... fali vam partner
Ok je gradjanska stranko,znamo da cete nastaviti gradjansko prodavati sa nacionalnom strankom..prodli put ste kao spasavali drzavu,sad smisljate novi izgovor za ocuvanje fotelja
Ako budes slusao Dunovicu,prebacit ce te iz sadasnjeg B tima u A tim SDA...
DF ce napraviti uzasnu stetu ovoj drzavi...SDA nas je slomio,ovi ce nas dotuci
Dobro da je narod ovako glaso..Predsjednija SDPu..i DFu...Dom naroda SDA..i Skupstina..instrumenti odlucivanja ostaju u Bosnjaka..dok.Trojaneri...vrse Mahinacije..sa Zapadnim Ambasadama i USA..HDZ...sa Falatarom nije pistigao cilj..Sa NSom Baralijom i Cavarom he uzo Mostar...SNS..je uspio sa Stanivukovicem prodati kukavicije jaje Medjunarodnoj zahednici..samoj kos kod Bosnjaka..funkcionise..Trojanski Konj..akovic.
Naivan si
Trojaneri su dali Mostar..Trojaneri ce prodati i Federaciju..i drzavu..
Ovakvi kao što je ovaj Dunović su kao lutke na navijanje, koje govore unapred snimljen tekst. Mi, koji smo dovoljno stari, se dobro sjećamo sedmog člana Predsjedništva devedesetih, koji je bio iz reda "ostalih". Izabralo ga je glasačko tijelo SDA, kao sada predsednika "građanske" DF. "Jugosloven" Ejup Ganić je bio ekstremniji islamista od Alije Izebegovića. Sad bi se za tu listu prijavila Turkovićka kao "Jevrejka".
Jesi li ti to skontao ili je gazda Bake naredio?
Sve ista hovna,po 40 godina u vlasti griju fotelje i mošnje jedni drugima,ništa ne rade, kupujunekretnine,vile,avione,brodove,podmladci i pokoljenja do 10.000 koljena obezbijeđena i tako dok ne krepaju.Onda ih špahtlom sastrugaju iz fotelje i zasjednu drugi na narednih 40 godina.
Milan je sve ono što politika ne treba, prije svega ne igra za državu već za interes. Upravo na ovaj način glasačko tijelo koje je dalo podršku DFu sad žali za tim, i neka. Programski ciljevi su predočeni međutim DFu se ne gradi država već se traži partner za komfor i možda koju kantu.
Covijek prica o prelasku na gradjansko uredjenje...covijek deceniju sa nacionalnom strankom u koaliciji?????O cemu covijek prica??