Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oooo bakirov srbenda.
Da nema hdz i snsd ja stvarno ne znam o cemu bi pricali i poene skupljali DF i SDA
Hajd ne rise, naduvaj ŽĶ jaja
Sta je Dunovicu, treba opet SDP da te potvrdi, kamcis i kmecis na jako cudan nacin.
Evo ovih DF Bakirovih privjesaka. Hoče da izaberu srbina iz SNSD-a, a neće srbina iz SDP-a i to još borca Armije BiH. Fuuuj ljigavci prodani.
SDP je počeo propadati kada su istjerali Nijaza Durakovića iz partije. Završna faza propadanja SDP-a je ulazak u koaliciju sa strankama čiji su predsjednici donedavni dugogodišnji članovi SDA koji su se u SDA uhljebljavali na raznim direktorskim pozicijama. Denis Bećirović je zadnja nada za politički oporavak SDP-a.