Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se samo sjetim snimka rekonstrukcije ubistva kad onaj inspektor nagovara onu romkinju kako da odgovori.postavlja pitanja sa, jelde ovim djelom ga je udario jelde ovaj retrovizor se slomio itd. Taj snimak više ne mogu da nađem. Sve na robiju inspektore svjedoke Alisu njenog oca i Dalidu tužiteljicu, sve u istu ćeliju doživotno
svi putevi vode ka direktoru stranacke udba...
Samo me zanima kada ce u genocidnoj uhapsiti onog ubicu Lukaca, Dubravka Kremenovica i ostale za koje se znaju da su rezimske ubice pa nikom nista?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Davno sam rekao da se radi o nekom ko je blizak Alisi otac ili brat, jer samo za nekog vrlo bliskog bi ona šutila i folirala amneziju. Čuj amnezija pa tolike strahote gledalasmo u ratu pa niko ne dobi amneziju.
Krajnje je vrijeme za rijesiti TRAGEDIJU ove porodice
SAMO ŠEVALA I ALISU BAČIT NA MUKE DOK NE PRIZNAJU
Zijo dobio amneziju rekao sipi da je Mujo
Ide lagano kako se sad tresu gace svih saucesnika.Ne bio vam niko u kozi.Sad ce da se uvaljuju medjusobno.Ovi u Crnom kad te povedu nimalo nije lijep osjecaj,tamo su mnogi naucili da pjevaju.🗣🗣🕵️‍♂️🕵️‍♂️👮‍♀️👮‍♀️
Gledaj sad kako sda botovi brane svoje sefove i svaljuju krivicu na druge. Svi ovi botovi su glupi kao i njihov vodja ridjobradi.
i.posle svega nadze se levat i ozeni tu istu alisu golemo
čim se SDA botovi ovako upale odmah je jasno da je neko iz njihove stranke kriv
Šta sve Asim može završiti.
Čemu istražitelji kad imamo nargilaše?
Kakva su ovo prezimena??
Alisa jel te strah, klupko se odmotava
Odavno je poslata poruka narodu ove napaćene zemlje da pred zakonom nismo svi isti. Porodica Memić na nesreću krivaca za ubistvo je finansijski stabilna i dovoljno jaka da izdrži u pravnoj borbi. U suprotnom bi se ovo, kao i mnogi nerazjašnjeni slucajevi, davno završilo.
Podrška državnim institucijama
Neciji sin je umijesan,dugo se skrivalo,e sad ce neko propjevat!!!
Alisa da li te je prosla sinkopa, bogami pozuri da te prođe jer ode babo u prdekanu na duzi period.......