Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik je najobičniji klovn postao, čovjek ne zna više ni šta priča, ima onih nekoliko poltrona oko njega što mu se na zor smiju i to je to
Uhvatiše li Šmita na kraju, zna li se šta?
Uhvatili ga za kur
Durakovica za predsjednika
100 % si to tacno rekao Camile
hahaha, jučer slušam dodiga , kome on prodaje svoje priče , ni djeca u vrtiću ne bi povjerovala njegovoj rečenici "evo sad ga vjerovatno već ganja naša policija da ga izbace "
Svaka casti ljudino
ISTINA ČISTA DODIK PRESJEDNIK REPUBLIKE SRBSKE A NIJEDNA BANKA NEMOŽE NESMIJE PLATU DA MU ISPLATI DODUŠE I PRESJEDNIKU BOSNE I HERCEGOVINE ŽELJKI. DOMAĆINE SCHMIDT JE GOST U BOSNI PA BAR BUDIMO MINIMUM DOBRI DOMAČINI PREMA GOSTU NEBRUKAJ SE I NE MLATIT PRAZNU SLAMU.
Ivan rece da se dodo promjenio, ovo je onaj sto je zabranjivao ljiljane u Potocarima, ovaj brani interese rs tj. brain svoju milu fotelju.
Trebo bi ramo isak obo prokomentarisat da nam zamuca jednom za raju onaaaaj kako se zove
Inace Durakovic se nije mogao zadrzati ni nekoliko godina na svojoj poziciji, dok 'razmazeno detiste' oreko 2 decenije vedri i oblaci
U budžetu nema novca: Vlada dužna poljoprivrednicima. Suša je spržila ljetinu, dugovi su nagomilani Da li se vlast upita kako će se ući u sjetvu, kažu ratari. RS je samo od indirektnih poreza od UIO BiH za prvih 8 mjeseci ove godine dobila skoro 1,9 milijardi KM, više nego prošle godine, pa gdje su pare, pitaju se u Odjeljenju za poljoprvredu GU Bijeljina.
Borci iz Trebinja ogorčeni na Dodika - Zar smo ratovali da nas ovakav nečovjek vodi?!
To je tako profurano. Imas borce u fbih koji ce isto reci za rumenka kad je na vlasti i za bakira kad je taj na vlasti...takodje pola ce ti u hrvatskoj reci za plenkovica, milanovica...u srbiji isto. To nista ne znaci
Kristijan Šmit, kojeg institucije Republike Srpske ne priznaju za visokog predstavnika, iskoristio je danas lijepo vrijeme i prošetao ulicama Banjaluke. Kako se može vidjeti na fotografijama bez obezbjeđenja, Šmit je prošao i pored Palate Predsjednika.
Prosao pored palate predsjednika...hahaha. Ko i svaki turista, jel tako?
Jašta čudan neki turist haha a zabrani ti Dodiku platu uuu jašta šeta malo odmara i fotografiše hahah što ga neuhapsi hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moj Durakovicu, Lord kada zadje medju glasacko tijelo NiP-a, HDZ-a, SNSD-a, svi se ponasaju kao curice. Ili te partije podrzavaju slabici ili sam ja stvarno zafrkan lik. Znaju ovi iz CIA-e, Lord je ko jagnje ;)
Smitov dolazak u B.L je dogovoren sa dodikom 50-50%
Sve ti to dobro rece a sastajes se sa Smitom na ulici umjesto u kancelariji/kabinetu. Ne smijes Camile, ne smijes.
Jel ovo onaj lik sto je govorio da se dodo promjenio