Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel mrdnu sa Balkana Srbi i Bosnjaci se ljube i grle ko braca rodjena. Izgleda da nam ne pase klima s ovih prostora.
...sa izuzetkom slovenaca (koji su fakat drugi mentalni sklop), i dijelom hrvata (većinom onih koji glumataju naku "kulturicu") sve je ovo jedan mentalni prostor. sa svim svojim dobrim i lošim stranama istoga.
@branimir stulic Hvala za link .
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
""To je za njega lično bila teška odluka da dođe među 7.000 grobova i da kaže da mu je žao, i zato je hrabar čovjek i to ponavljam pred svima. A ni meni nije bilo lako da ga zagrlim među 7.000 grobova, ali sam to uradio, i zato sam i ja hrabar. Mnogi su me zbog toga kritikovali", rekao je Duraković, prenosi Tanjug." Koji je tebi kur*c da se pravdaš u njegovo ime...!
On je samo vješt glumac..
Seoski đilkoš sa dobrim Engleskim Čamil Duraković voli jedino novac i donacije, đabno vozanje, šupljiranje, te iskorištavanje djevojaka koje su socijalni slučajevi, a sve sa osmjehom i Srebreničkim cvijetom genocida, koji je od seljaka Čamila napravio gospodina i uglednika sa dubokim đepom koji obožava lov sa istomišljenikom mu Naserom, gdje zajedno oslobađaju Sarajevske okolne šume od neiskusne divljači i zvjeri, a sve za bolje sutra napačenog Bošnjaka.
ovo se zove prilagođavanje mišljenja auditorijumu...
Eno onog papka Sefera Halilovica sto je izbjegao atentat SDA nesto prijeti opet Srbima...:):):) Na jednom sastanku muslimanskog vrha Sefer Halilovic je poceo vikati kako ce on sam poubijati sve Srbe,.. a Alija ga je upitao:"Je li Sefere,jesi li ti dobio i jednu bitku protiv Srba,pa naravno da nisi i prestani se glupirati i laprdati ovdje".. hahaha
Jes', jes'. Pričaju alkoholičari po birtijama, širom "republike šumske" i Srbije. He he. Ni traktor ti nije ravan, djebazapelo. ..
e svaka vam čast kad u našim medijima sa jednog ovakvog skupa niko od novinara iz bih nije u stanju napraviti prilog i dati nam informacije, već čitamo tanjugove vijesti i na avazu o vučiću preneseno sa srbijanskih portala
Da je jos u izlaganju montirao snimak premijera i njegove slavne izjave "100 za 1nog" bilo bi dosta romanticnije....
Pametno, neprijatelja treba držati blizu, čak bliže od ptijatelja. ko ne konta neka laje...
I ako nije lako ali je jedini i pravi put da se rukujemo. Nekad treba da se normalizuje odnos na Balkanu medju svim gradjaninma.
pusti ti njih camile znamo koliko si uradio za srebrenicu moglo je i bolje ali ima napretka vidjeli bi da se bakir pita gdje bi sada Srebrenice bila smrt dusmanima .
Nehvalise Vucica i Klinton i Durakovic covjeku tacno neprijatno. Prica Vucic kako sumnja u povjerenje i kako nismo razmjenili zivog zarobljenika 100 godina a Klinton ga mazi po ledjima. Psihijatrija.
Lud, zbunjen,nenormalan. E a jesi ti vidio AV ,3 godine bombardovao civile 24/7 a ne propusta priliku da spomene i to mrtav ladan par bombica bacenih na BG ,kao da su bombardovani jadnici bez razloga...kakav je to karakter??
Gledao ovu dvojicu i dosao do zakljucka da nas Ameri i jedne i druge gledaju ko majmune.
Dobro je Vučić govorio...Čovjek kaže da je mnogo griješio i svakakve glupe izjave davao...i da se kaje...Respect...I istina je da sada daje najbolje izjave
Cuj njega on bi se grlio sa cetnicima,panije ti to pametno sad pred izbore,strpi se malo dok prodju izbori i opet sjednes u svoju fotelju.Onda ti i vucic mozete da se zvaljite i idete na PRAJD imate 4 godnine ljbavi.
Ja kako ovaj covjek zna lupetat, cuj za njega je Vucic hrabar covjek jer je izjavio da mu je "zao". Zatim slijedi jos mizernija izjava Durakovica koji samog sebe prozva hrabrim covjekom jer se zagrlio i izljubio sa Vucicem. Ha ha ha.
A jebi ga šta da radi, da širi mržnju? Pa nema ništa ni od tog, a i ovaj drugi treba da se izvine!