Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve od zla oca i jos gore matere tako se mogu nazvati izbori u Prijedoru.
Ma neka nam Nešić ispuši zbog svega toga ali prvo da ga lizne Miloradu
Koje batice hahahah
U pravu je, utrošili 800 miliona budzetskog novca, a ni marke nije ilozeno u povratnicka mjesta u Prijedoru, sto znaci da su isti kao i oni koji su odgovorni za prijedorske grobnice.
Ti si jedan obicni mali podobni mis koji samo gleda svoju fotelju. Nista nisi uradio za Bosnjake Prijedora, najbolje je da napustis poziciju.
Bravo
Opozicija krivi Bošnjake, a gori su nacionalisti od Dodika to su u Srbi skontali u Prijedoru da se oni bore samo za vlast i privilegije isto ko trojka kod nas. Zašto kanditad opozicije nije obećao da će od tri logora napraviti muzeje sjećanja u Prijedoru pa bi Bošnjaci mozda i izrasli ovako neka Dode..
ovaj lik je ograničen kao balkon 🙄
Ili zbog nekih licnih interesa... što je očigledno
To sto sad radi SNSD je isto sto je i DNS radio, i to ti ne smeta i ne pozivas da se ne glasa ni za njih? Prodana dusa kao i sef ti!!!
Komsic i komsicevci, bili i ostali izdajnici.
Istina je uvjek najjače oružje.
KOREKTNO MIRSADE
Bravo Mirsade! Nema i nemoze nikad da bude da se saradjuje sa neljudima koji se ponasaju anticivilizacijski. Treba nam puno vise takvih ljudi u javnom zivotu BiH.
Nemojte dirat u Prijedoru junake nad najranjivoj populaci tj djeci i zenama stradalim u protekoj agresiji. Pociniocima zlodjela imali dug zivot i umirali manji nego sto su se rodili i naravno da nadzive svoju djecu.
E, to ti je tako kad napraviš popis stanovništva i uključiš i one, koji dođu jednom ili nijednom godišnje u BiH, a sve da bi "naduvao" broj i došao do famoznih 51%. Ima tu ovih mlađih, koji en znaju beknuti naš jezik. Nema tu više od 5000 Bošnjaka, koji stvarno žive ovdje, na teritoriji opštine.
U RS i da se nadje neko normalan, ne bi dobio 1% glasova pa ni od Bosnjaka koji nemaju pojma sta rade, a pogotovo ne od Srba kod kojih pobjedjuju samo oni s najjace izrazenim nacionalistickim stavovima.
Gdje je bosnjacki kandidat? Nas tamo ima 20.000 mogli smo uzeti izbore glat. Uz dijasporu pogotovo .To je kad ste nesposobni. Prijedor je bio vecinski bosnjacki grad.
Nas tamo ima.., gdje si ti? Sto nisi dosao pa nesto uradio po tom pitanju?
Ne moze, Bakir je dogovorio da tamo ne dira