Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vadi ga Mile
"Stranka koja je nekada bila simbol intelektualaca..." je dozvolila da je vodi srednjoškolac koji voli "tvrtka", ako me razumijete.
Ovako je i Damir Nikšić prije 4 god. Nafato 30 ljudi, stavio ih na listu, sve ih skupio u jednom sobičku, objasnio im da sva njihova rodbina i prijatelji moraju da glasaju za njega pa će im nakon izbora valjat. Niko od tih ljudi ga više nikad nije vidio očima. On upao gdje je trebalo, što bi on reko. To niđe na svijetu nema.
prodane duse redovan sam na svim tribinama i ono sto mogu da vidim da je medju narodom velika podrska sale su pune uradio je dosta za kratko vreme kome odgovara neka podrzi kome ne odgovara neka ne podrzi i to je to
Draško poslije gubitka izbora bježi i traži azil u Sarajevu.
Ovo dvoje dodikovi igraci, dobili dobru lovu...
Draško je bivsi politicar. Nakon 6 oktobra nek osnuje udrugu za prava lggbjfhzj osoba.
Pa i draško je hahah