Komentari (257)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa predsjednik države je ..
Sve isto smeće
Clanak narucio Covic i Dodik. Scepo poceo pisati protiv Becirevica jer je postao patriota.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Fuj Bećiroviću!
Clanak narucio Covic i Dodik. Scepo poceo pisati protiv Becirevica jer je postao patriota.
Predsjednik države Bosne i Hercegovine 5000 eura za poslovno putovanje i promociju naše lijepe BiH. Jako povoljno Predsjedniče, svaka čast!! Al ovi mentalitet po klix komentarima, mene je stid ispred vas, gadi mi se ta vaša mržnja i negativa. Svijet je pun negative ali samo ovi klixaši žive za nju, a dobra nisu vidili nikad u životu… 😏
De ba...sta je 5000 euro za London?
Njemu je svanuo dan 🤢🤢🤮🤮
Predsjednik u Londonu 10k prosi za 3 dana dok prosjecna placa u BiH je 1.2k. Eto pravde.
Da je Bakir ovoliko spiskao razapeli bi ga
Dočekao rumeni svojih 5 min
Po protokolu domacina mora . I nasi strpaju predsjednike u cekaonu na aerodromu dok ne dodje sarajevo taksi, pa ih se odveze u zelju na cevape . Dajte , necemo lupati
e smradova, po otiđite vi u London na tri dana kao npr četveročlana porodica pa javite koliko ste potrošili, Hej vijesti predsjednik države potrošio 4400 EUR na službenom putu. pa Bisera sama toliko za doručak jela.
VAZDA JE ZA PAPKE BILO IMA SE MOŽE SE
Jel vi znate koje su cijene na londonskom aerodromu? U tanjuru tek nesto manjem od satelitskog stave ti 2 zalogaja tjestenine i to ti naplate tipa 50 eura. Napadanje delegacije za rastrosnost na putu je najjadniji populizam. Ono 'zasto ide helikopterom na otok', 'zasto ne ide biciklom na posao'. Ne ide to tako, tu je osiguranje i neki red se mora znat. Ne moze predsjednik/prem sjedit u cekaonici 3 sata i pit colu s kioska.
Trebao si predsjednice nas i 10 miliona potrositi.
vremena se mijenjaju Alija je znao i zakrpljene čarape oblačiti
Nemamo mi postena politicara ni sposobna da vodi i ujedini ovaj narod. Svi su oni lopovi i bore se samo za sebe.
I dedo mu je bio po VIP salonima.
Skroman je pravo... a ne kao Milorad Dodik sa helikopterom u shoping. Samo na gorivu potrosi tri puta toliko...