Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce glupi komentari…
Tvoj je već u topu, samo sa drugog profila ujkoo
Kakav pacenik
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Čiča Draža sigurno ...
Sletio Dodik iz Moskve
Ma tanko je to 3 rihtera.Cak mi nije ni drago
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
stici ce vas bozija ruka to vec svako zna
stici ce vas bozija ruka to vec svako zna
zaslužili su srbijanski kerovi
Vidiš kako vam bog da pa vi opet vrijeđajte bošnjake, pa će vam sve još gore bit.
Banja Luka nikad nije bila većinski srpska sve do zemljotresa 1967., a onda je seljačija dobila stanove u centru - zato srbadija treba da slavi godišnjicu zemljotresa iz 1967.
Prvo poplave, pa grad, pa sad i zemljotres. Đike ne poznaju znakove Božje da je dosta negiranja genocida i izrugivanja žrtvama,. Čitate Bibliju pa protumačite i pitajte se šta ste Bogu zgriješili i tražite oprosta - prvo od žrtve pa onda od Boga.
Treba li vam kredit? Ekspresni zajmovi su tu za vas da aplicirate i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i vi ćete biti zahvalni Kontaktirajte ih na sljedeće načine: Whatsapp: +13057093298 E-pošta: [email protected] WhatsApp: +13057093298 Vrijedni su povjerenja i ne varaju, jer sam od tada s njima, pa iskoristite ovu priliku da se zapanjite
U HR se trese zbog migranata, zasto se tresr u BiH .sta kaže Alah? Gdje su da mi objasne
Usrali se genocidasi
Sad ce Dodo da sazove presicu i da kaze kako je politicko Sarajevo krivo za potres🤔
Ljuljaj Zmro, babo umor 😂
Dodo vec bio krenuo za Beograd u pizami kad javljaju da je to potres
😂😂😂😂😂😂😂
Ma danas ce ono zaljuljati jace vidjeces. Odmah mi je to stres za narednu godinu, jer jos imam posljedice od onog kad je bio u Petrinji a ja bila sa malcem na 13-tom spratu sama.
Republika srpska se polako tektonski odvaja od federacije
Mi stariji nemamo glupih komentara.