Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam bio zaglavio u Africi u vrijeme covid-a i znam samo jedno: uzdaj se u Boga i u samog sebe, to da ce neko pomoci iz ambasada i sl su samo lazi i obmane.. A da ne kazem kada su pocele evekuacije da sam bio skinut sa aviona zato sto nisam gradjanin EU iako sam imao uredno placenu kartuBosnjo je morao na waiting listu Ne dao Bog da se bilo kome sta desi i da trebas podrsku drzave a pogotovo tamo gdje nemamo ambasadu, to je vjerujte katastrofa!
Za to vrijeme ministar vanjskih poslova brani nipove kandidate koji se hvale sexom na pijaci i fotografijama sa arkanovom cecom
Vlasnik si hotela u kojem neko zakupi salu za nešto, a ti ne znaš za šta?! Što bi Komšić rekao, ma hajte molim vas!!
HHAAAHAHA
Kao to??? Sve druge zemlje izvlace svoje gradjane cartel letovima..platit nekoj od ih zemalja (Kanada, Francuska, Njemacka) dva mjesta.
šta su radile u Libanu ,turizam (pošto klix nedozvoljava nešto drugo) :D
Jesul umotane !
Steta, Bejrut je prelijep grad.
Bio, na žalost bio
Možemo li njih 2 zamijeniti za 222 na Iran nalozena komentatora, taman da pomognu dole svojima
Mozemo kad posaljemo u izrael 333 komentatora koji se zalazu protiv terorizma
TakumaSato U mojim dokumetima u rubrici državljanstvo piše državljanstvo: Bosna i Hecegovina. Entitetko državljanstvo: Republika Srpska. Ono što je bitno da je sve po ustavu i zakonu, i da je sve u dokumentima.
C/0 nisti ce unistiti predivnu liberalnu drzavu gdje zive ljudi razlicitih religija i zivotnih svjetonazora bez ikakvih problema.
Sad će doći Ramo sa helikopterom. Taj helikopter ima 1000 flaires i ima tehnologiju kao B2. Nemoj te se brinuti. Ramo voli svoju BiH!
Kome sve Sarajevo nije dalo državljanstvo. Čini se da pola Bliskog istoka ima BiH državljanstvo. Sva sreća pa postoji i entitetsko državljanstvo.
jaca pika kartica od tog drzavljanstva
Sta je to entitetsko drzavljanstvo,kako izgleda?
a sta cete tamo uposte
benjamina zaglavla
liban je multireligijska država, prelijepa zemlja i puna dobrih ljudi
Gradonačelnica Benjamina i selektor Barbarez, da ne spominjemo Trojku, rješavaju nerješive stvari.........
Čekajte, Dino Konaković je prvog oktobra 2024. shvatio da je Otvoreni Balkan srpski svet, nakon što nas je sve godinu dana uvjeravao u suprotno? Pa se postavlja jedno mnogo važnije pitanje, šta ćemo sa ministrom vanjskih poslova koji se razumije u vanjske poslove koliko i Mara u one stvar i koji kasni za realnošću najmanje godinu dana?" Piše: Dragan Bursać,