Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadnja trecina je zaposlena u pravosudju.
Mnogim gradjanima u RS je odavno mozak izapran, pa i ne cudi da im je tamo "ljepota od zivota", pa i pravosudje.
znaci ovdje bi samo budaletina vjerovao u pravo i pravdu te sudstvo. Pa najveci mafijasi su sada sudovima. Korupcija i nepotizam je prisutna od opstinski, kantonalnih i dr. sudova, ti ljudi se ponasaju kao da su nedodirljivi, voze auta ko mafijasi, oblace se ko mafijasi pricaju ko mafijasi.
https://youtu.be/gTZv0IM8JgY Incko
Čavka, Tadićka
Debevec
Kaveson 😂
Jedna trećina su advokatske porodice i porodice tuzioca i sudija. Preko advokata uzimaju pare da vam završe presudu, znam prijatelja koji je dao preko advokata 15 000. Eura jednoj tužiteljici da mu ne stavi u optužnici pokušaj ubistva, i stvarno samo optužen za izazivanje opasnosti. Kako povratimik u krivičnom djelu može ponovo dobiti min kaznu.
Predmeti nas "Obicnih kako nas od milja zovu ovi sto nisu O"bicni ,stoje 10 godina i vise godina u Ladicama.-
Sve dok u zatvoru nebudu vodje partija ili.njihovi puleni krivda ce carovati.
znaci ovi koji su zadovoljni sa pravosudjem su uhljebi u sluzbama mafijaskih organizacija ( stranaka)...
Pa zamisli da sudstvo nije stranacko, pa mi ne bi imali nikoga na slobodi ...
Koliki je raj reprezentativni uzorak građana?