Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta da kaze na ovo jedan mladi Srbin iz Petrova podno Ozrena koji je, naprimjer, po zanimanju vozac: "Bravo za Dodika, ne daj RS dusmanima. Dok je dodika bit ce i srpske." Onda malo razmisli pa kaze: "Mozda ce ovdje biti rat..." nazove prijatelja u Austriji i kaze: "Ima li kod vas posla za vozaca?"
Ljudi živite život koji imate, jedan je život, nemojte ga potrošiti u mržnji, uživajte, volite i uživajte u seksu a ove lopove je najbolje ignorisati, ne davati im veliku pažnju, sami će se sebi presudit :), dobro jutro džezeri...
Kada neko pomenem genocid kosa mi se digne na glavi. Neka Europa,SAD, UN.Rusija, Kina,koji su ukupno najmnogoljudnija na ovoj planeti - Neka napišu definiciju * Šta je genocid * a šta je zločin * i naka to UN objave ,kako se više nebi špekuliralo i svak tumačio što je genocid a šta zločin,
Kod njih je samo jedna vozija i to ona od SANU i ona se ne mijenja..
Ili zasto uopste pisemo i citamo ovakve clanke?
Znate Bošnje, ne možete vi sa 23% da kontrolišete celu Bosnu Želite da priznate Kosovo, a ovde kmečite Priznali bi i Turcima severni Kipar, a ovde kmečite Odvajanje Škotske od Britanije biće pokretač nekih divnih događaja.
Nikad ne zaboravi druže, da je Bosanski kralj vladao nad Srbima.
GTRS je stvorena juće na genocidu i masovnim grobnicama i nije duga vijeka.
Vi srbi iz republike srpske cete svugdje uvijek biti Bosanci, da li odete u srbiju ili hrvatsku ili neku drugu zemlju. To je jednostavno tako i nikako drugacije. Vi jednostavno svugdje imate pecat Bosanca, treba s tim da se pomirite i gotovo. Imate samo jednu zemlju, Bosnu i Hercegovinu.
Srbija ekonomski dobro napreduje i RS bi imala koristi od pripajanja Srbiji
Ime ti govori sve krkica krkane
Čekaj ba pa zar oni GENOCIDNI političari ne tvrde da su ugroženi, imaju pravo veta na cijeloj teritoriji BiH i apsolutnu vlast u pola države??? Nešto mi ovdje nije jasno. Pa jesu li GENOCIDAŠI ugroženi ili nisu??? GENOCIDAŠI dajte odgovorite ili se dogovorite sami sa sobom. A šta 'š, GENOCID hoće uništit zdrav razum. Shvatate li GENOCIDAŠI???
Srpčad prizivaju secesionizam zato, i samo zato što uopšte ne znaju voditi nikakvu drugu politiku osim genocidno zločinačke.....Bola srpče prljavo i nakaradno, da ti bude jasno, Bošnjo će uzet opet puške u ruke ali istočna Bosna neće van granica DRŽAVE BIH...............
BiH, drzava u srcu evropskog kontinenta nece i ne moze biti nista drugo osim clanice NATO-a i clanica EU... Isto vazi i za Srbiju. Svi ostali koji misle drugacije, neka pogledaju mapu svijeta, 2+2 zaista jeste 4...
Mile, u tom slucaju nema kredita od MMF-a, za godinu-dvije cete jesti travu, imaj to na umu.
Zaključio sam da je danas subota !
Suština postojanja Muslimana u bejha je sakrivanje pod nečiju suknju. Dal pod Osmansku, Austrijsku, Švapsku...a odnedavno i pod Američku.
Pa čekaj malo Ćamile, kakve sad jame, kakvi traktori, kakvo protjerivanje? Zar niste vi bili multietnićarska harmija piH koja nikoga nije ubila i sadila je cvijeće čitav rat? Nego, Ćamile, gledaj ti kakav plac na istoki Turske, tamo idete sledeći put, tutto completto!
Ooo Turski potomče Jutros veselo naspavalo se, mame Seke natarlahalo. Skakuće li mama i sestra jutros po kući vesele ko jarebice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zanimljivo,ovi komentari citam i ne vjerujem koji paradoks, dok se vi prepucavate i jedni i drugi, i razmisljate ko ce izgubiti zemlju a ko ce dobiti, i pljujete po tim politicarima koje ste sami izabrali, i naravno koji vas vode u propast, teško vam je jer situacija u zemlji odnosno oba entiteta cisto s*anje, sto narod masovno iseljava, sto se desavaju afere respiratori, i mnoge druge,sto nisu sposobni da naprave plan za vakcine, nego idu i prose za frtalj brasna( metaforicki receno)
ej ti admin zasto brises komentare koji sa cinjenicama brane drzavnost BiH ili radis u suprotnosti BH suverenosti ,samo da te podsjetim na objektivnost i da ovo citaju i predstavnici drzavnih i drugih sluzbi tako malo pripazis ..S.M dodje ti nesto kao Stefan Milenkovic
Zato jer admin klixa podrzava genocidne vlahe na portalu to sam shvatio davno.