Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kazem- dusa bi im izasla da nisu otvorili vrtice - umjesto da puste djecu da se igraju vani i budu sa svojim roditeljima preko ljeta gdje i pripadaju - dok se ovo ne smiri - ali ne - odredjene materesine koje ne mogu da gledaju svoju djecu kuci - i da ih se sto prije rijese - salju ih u vrtice - i upravo su takve materesine vrisle pritisak da im se djeca salju u vrtice - i evo sad im se djeca zarazila! Fuj kakvi su to smradovi roditelji!!!
@TriarchMezopotamija Pa ima majki koje rade, nisu sve zene sponzoruse ko tvoja zena/sestra pa da mogu priustit da sjede kuci s djecom 😏
Ona odluka da se otvore granice bez karantina ali i bez negativnog nalaza na granici nije mogla na dobro. Opet polazim prvo od sebe... rukovao sam sa bratom koji je dosao iz Njemacke pa sa jednom osobom iz Beograda, imao sam samo mnogo srece pa nisam nista "zakacio". Krivi smo svi !
ona odluka da se otvore vrtiće nije mogla na dobro...
pa šta ima veze, svejedno ćemo svi fasovat koronu kad tad
Perite ruke. Drzite distancu. Zar da zbog nesavjesnih neodgovoenih i bezobraznih moramo svi ispastat privrednico,mali poduzernici,djeca nasa i sav normalan i odgovoran narod.
Prijatelju stari ispričaću ti priču O nesretnom noju i tužnom mladiću Životinje volim, geoparda imam Tri goluba bijela, sa njima sve štima Sve zbog jedne žene Tuđa krv se proli Životinje jedne koja život voli Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela, sve mi uzelaaa aaaaa sve mi uzelaaaa.....  
Sad ce opet granice da zatvore, i nema kuci
Ma najgore su novopecene mame. Danas gledam od deset slika cetiri slike njene djece, ostatak slika sebe promovise.