Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
novcana kazna roditeljima da plate svaku minutu koju su potrosili sluzbeni radnici da rijese ovu cistu glupost sto su napravili, nije jeftino vrijeme i rad.......
ne treba novcana kazna, nego treba ovo okarakterisati kao teroristicki cin. I trebaju u skladu tome odgovarati za svoja krivicna djela.
U pravi si i od naplaćene kazne načelniku kupiti novog Tuarega. Roditelji nek odgovaraju odmah poslije ovih uhljeba po skolama koji su ih obrazovali. Ja još nisam nigdje cuo da su učitelji, nastavnici organizirali čas u skoli o ovoj temi i pojasnili djeci kakve sve posljedice nosi ovakvo ponašanje dijece. Kod Tite su učitelji odgajali djecu ovi samo gledaju da otaljaju nastavu i uzmu novce.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jucer je dojavljena bomba u Maarif srednju školu. Morao se evakuirati čak I vrtić. Sramota sta se dešava I ova nemoć policije da se tome stane u kraj.
djeca mala stajala na kiši
@fixator pa neće im ništa biti od par kapi kiše. Općenito se djecu previše štiti i povlađuje im se zato nam rade ovo što rade. Obavezno vratiti vojni rok, barem 6 mjeseci.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
jel imaju plejku
Sad im dajte mesne obroke, udobne celije sa tv, mobitelom i wi-fi , mogucnost koristenja teretane...
Nešto sam gledao koliko košta KDZ pregled..Sat vremena 55 km za jedno službeno lice.. 26 km sat vremena/službeno vozilo.. Roditelja mi jeste žao, odgoj jeste iz kuće, ali takve stvari rade lude 'dječije' glave.. Definitivno treba od njih učiniti primjer!
zatvor godinu dana nece se oni ni opametiti niti biti primjer drugima od kazne "privremenog smještaja" mjesec dana.
To je ono kad misliš da če te VPN spasiti. Pamet u glavu djeco i učite za kontrolne na vrijeme ;-)
samo kazem previse je placenog vremena izgubljeno od roditelja koji trebaju s posla izaci po dijete do uposlenika skola do policije do tih ekipa sto moraju potvrdit da je lazna dojava skroz do ovih sastanaka sto se odrzavaju a velika vecina tih para ide iz drzavnog budzeta zbog klinje koji je uzeo 200 maraka za 50 dojava ili koliko vec. Treba dobiti toliku kaznu da niko nikad ne pomislja na ovo ponovo
Treba im kaznu da izdržavaju u školi tj. Školskoj klupi zajedno sa roditeljima.
goli otok
Uvesti školske uniforme u sve BH škole, kakve imaju učenici u Velikoj Britaniji, Irskoj, Japanu, Australiji, Indiji, Singapuru, Turskoj, Uzbakistanu, Korejama, Indoneziji, Keniji, Kolumbiji, Nigeriji, Čileu i mnogim državama.
materi svojoj uniforme uvodi
Ne svaljuj te na djecu,ovo se namjerni planski radi,vjerovatno neko ima opremu da proda školama i umjesto portira koji su dobili otkaze, pa sad domaći rade sve,uvedu neku svoju security agenciju
a roditelje oderi novcanom kaznom 10.000
po dojavi
how yes no
Sad će dojava biti u Odgojni centar hahaha
Djecu hapse za 2 dana, a dileri otvaraju berberske radnje po cijelom gradu
Pasi travu...
@gooUser375,znam naravno ali.imaju za internet znaci nisu siromasni
Da je Bogdo Titina vlast nebi ovo radili.Ko je bio normalan čovjek nije se trebao bojati nikoga u vlasti.