Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su tzv. ekonomski migranti ili šta već..., nisu ratne izbjeglice. Niko ih nije natjerao da dođu ovdje. Tako da, ostvaruju prava i više nego li treba!!!
@ArijanBravo Klix propagira ove komentare da digne tenzije izmedju bosnjaka i migranata !!!!
@ArijanBravo
Siromašni gradovi u bošnjackom dielu federacije. Tako je njemački novinar napisa
@Fggurrzu57888 pa siromašni jesu u odnosu na zapad jer je prosjecna plata 450 eura a zamisli onda sta bi napisali za gradove u entitetu RS. Bijeda kad i čemer.
Bakir ce napraviti od ove drzave evropski Afganistan
@nadnacionalan Nije drugaciji od ostatka evropskih "vodja" izdajnika. Mi vise nemamo svoje vodje. Ili cemo se izboriti za sebe ili niko nece.
Dodik je otvoreno rasist. Nigdje u svijetu ne priznaju rasiste.
Oni imaju samo jedno pravo,pravo da budu deportovani.
Deportacija u maticne zemlje i tacka nema rasprave
Macka im vodja, izdominirala hahahahahahahaahhaa
Kad je tako lako setat se granicama i ulazit u druge države i mene tjera da i ja tako bacim dokumenta i njima se pridružim,možda prija stignem nego legalno.
šta ce futavi njemac reci koji više i nema svoju drzavu!! ubiše ih židovi,a za kaznu osim kamate,naseliše im Njemačku Turcima,Kurdim i ostalim . Znate li kako se zove ustav u NJemackoj? USTAV ZA NJEMACKU!!! pametnom dosta!!!
grcka je u eu tako da su migranti vec u eu ali u eu svaka zemlja cuva svoje dhupe..eu je slab pokusaj kopiranja usa...eu ih pusta iz jedne svoje zemlje i ond zabranjuje ulaz u drugu..da nije zalosno bilo bi smijesno
Garant svinjsku paštetu dobili pa dali mački :)
Ljudi su to sve uredno platili zasto bi se sikirali
Kako sad njemački novinar spominje Hrvate i Srbe u BIH? Bošnjaci kazu da njih nema tamo.
Naravno da sute, oni su Bakiru pare dali i sute... a bake maznuo
A šta je sa 500 miliona neprijavljenih Kineza?!
@Nevernick Ćutimo, a?
I sarajevo suti.nije samo berlin i brisel.uglavnom svi mudro sute i gledaju u kom prvcu ce se situacija razvijati
"...ako sve migrante koje vam trgovac ljudima ,Ddoddik doturi u USK,smjestite u naselje Lipe kod B.Petrovca,trgovac ce vise povesti racuna o zastiti istocne bosanske granice...drugo zaustavite svakog migranta na kantonalnoj granici prema eresu...i gotovo...inace i kad bi htjeli ostati u Bosni,a nece, sedamosam hiljada ili promil-dva nije nepodnosljivo..."