Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čović ispisao bibliju...hahahahah......3000 stranica......Hahahaha HDZ biblija......
Nastanak svijeta po covicu i hdz bibliji....stvori bog zemlju...nakon zemlje stvori herceg bosnu...stvori tada bog od adamovog rebra dragana covica i rece-ti si jedini legitimni predstavnik hrvata...nakon toga bog stvori sotonnu-zeljka komsica sejdu...i rece ovaj sejdo ce biti tvoja kušnja....njega ce podrzavat sda botovi a ti se ne pokolebaj...jer ti si jedini svet...jer ti si jedini gospodi....tvoja obecana zemlja je herceg bosna!Amen.
Poimanje pravde u HDZ bibliji.Svako ko je u hdz on je pravedan.Svako ko je hrvat a nije u hdz-nije hrvat.Svako ko nešto kaže protiv čovića on je izdajnik i saveznik sarajeva i ankare.Svako ko ne glasa za covica je izdajnik i petokolonas-zagovornik majorizacije.Svako ko ne podrzava interese hdz i covica treba mu uskratiti pravo na posao...na rad i normalan zivot.Buduci zakon hdz-tamo gdje hdz ima vlast,kruh na pekari mogu dobiti samo oni koji imaju clansku hdza.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
On je nosilac lopovluka, kakve crne evropske vrijednosti.
Reče teokratska dzamahirija Hrvatska. Vama i jesu europske vrijednosti crne
ratni zlocinac prica o evropskim vrijednostima!? gospodinu covicu je ispod casti raspravljat se sa tobom
On ne vrijedi ni da bude sluga evropski vrijednosti 🤡🤡🤡🤡🤡
Džaferoviću to mozes prosipati samo malom postotku u svojoj mahali a izvan te granice covjece boziji niko te ne j. ebe ni 1 posto jesili toliko glup da to ne kontas
cempres prica nesto, cudo nevidjeno
Odluke europskog parlamenta?! Je li to greška urednika, novinara ili Bakirovog grijača stolice? Riječ je, naravno, o rezoluciji! Čak bih mogao povjerovati da Džafer ne zna koja je razlika između tih "frogs and granmas" ali siguran sam da uredništvo portala ovakve terminološke greške ne radi slučajno.
Zbog tebe i takvih koji su izdavali drzavljanstva mudzahedinima i kojima su vazniji pakistanci od bih drzavljana,bosna nikada nece u eu a bosnjacima ce vjecito trebati vize.
Manite se Zapadnog Balkana. Interes BiH nije interes Srbije.
Džaferu BIH nikad neće biti država jer Hrvati i Srbi se ne žele poistovjećivati sa Muslimanima!! Ćao zdravo
Šta je konkretno EU odlučila? Da je BIH jedinstvena i Čović ima 1/3 glasa
BiH ima fenomena, imamo stub koji govori
Covic ukazuje da su ljudi prebjegli u Irsku,a ovi zavrli da i Muju rasele uz 430 KM prezivljavanja
nezna se ko su veci licemjeri sda ili hdz, oboje su za evropske vrijednosti kao fol a cim zagrebes ispod povrsine zastoj, zamisli sda tradicionalna islamska stranka da podrzava pravo lgbt populacije ili hdz koncept grdjanina kao nosioca svih prava, nidje veze,
za tebe...The Witcher 3 Wild Hunt OST -Steel For Humans HQ Extended Lyrics...https://www.youtube.com/watch?v=VCAnW11ZmwM
Nije ni EU sveto pismo i oni mijenjaju mišljenja i stavove prilagođavajući se svojim interesima.
Samo ti nemoj pričati ni o čemu nego i dalje čuvaj fotelju svome gazdi jer to je tvoj primarni cilj.