Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ili možda može, ako pristane da se i jedna BH ambasada otvori u Prištini.
Nebi bila populističaka moj Dzafer Beže da je umjesto Zeljke Dragan u predsjedništvu! Nebi bilo vadione 'preglasali me' ovo, ono. Svugdje u svjetu je demokratski PREGLASATI nekoga i nije strani pojam. Zato aminajmo smo svi sto je Zeljko tu gdje jeste Drzava je puno više od priča o kantonalnim vladama ☝️
@gooUser1599043205 Tako je genocidašu, popušili ste i ovaj put, još jedan poraz srpskog naroda, sada je i Izrael priznao Kosovo. Ali nema veze, Servin briše još jedan poraz iz svoje memorije i nastavlja se qurčiti "Jednog dana kada Bošnjaci budu morali, ide kuknjava" dok i tu ne popushite (jer će onda BiH tim potezom morati priznati Kosovo) i onda ide novo qurčenje "Ali zato jednog dana kada mi Srbi vama bla bla bla"
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pometnja prava medju Bosnjacima. Zna Dodik da nece to proci, ali u srijedu dolazi Palmer, Dodikovo je samo da mu saopsti da on zeli ambasadu u Jerusalim a da se Bosnjaci opiru. Zabi Dodo golcinu SDAovcama
tražićeš ti Džafere sam da se ambasada premjesti u Tel Aviv...ne brini
Dzafere, zauzmi se ti da kriminalci koji su respiratore nabavili odu u zatvor. Mousto ti Dodika
Nije tacno,drzava Bih nema skoro nikakve uspostavljene odnose sa okupatorskom zemljom Izrael niti treba da ima
Ne simpatisem SDA niti jednu političku stranku ali zaista se vidi kad pismen čovjek odgovori onoj gorili Dodiku koji je jos na grani u obliku primata sa bananom u ruci
bitno je kontrirati, a to sto s tim potezom drzis svoj narod kao taoce, to nema veze.. idioti!
Dodikovo zalaganje "za" američke interese je licemjerno. Ono dolazi od čovjeka s američke crne liste. Dodik je protiv NATO-a, protivi se zajedničkoj borbi BiH i SAD-a protiv terorizma, da odbija američke posmatrače na izborima. Neka ne vrijeđa ambasadore SAD, kao što je to radio i neka podrži bilateralne sporazume koje BiH treba da zaključi sa SAD-om, a ne da protiv njih pokreće vitalni entitetski interes Pa nema čovjeka u BiH koji je više protiv američkih interesa.
Zeljko Komsic. Oprostite, samo nesto testiram.
Zašto ovaj nosi masku kad je prebolio Covid !?
Brzo će se javit i Sejdo iz kafane-
Hajde malo politike Dzaferovicu i zasto ne. Trazite ulazak Bosne i Hercegovine u NATO u EU i par milijardi $ koje cete podijeliti svima .Tek kad se sve dobije i odobri zasto ne..
A i javljate se na bezveze teme.
Treba ukinuti ovu funkciju, na mjesto predsjednika postaviti nekog stranca i zemlju dati pod upravu neke zapadne demokracije na period od 100 godina. Nažalost, mi još ne umijemo upravljati sami sobom.
Miš iz ulja nešto govori !?!?
Znači, cirkus od države. Najveći dnevni doseg trojice članova predsjedništva jeste u tome ko će koga poklopiti, demantovati,osuditi..... To su ljudi koji nemaju kapacitete da vode ni mjesnu zajednicu, a o političkim, društvenim, gospodskim i drugim manirima da i ne govorim.Blago nama.