Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naši političari kao grčki filozofi, samo nešto izjavljuju, misle, SERU.
Sporove pred Ustavnim sudom BiH mogu pokretati samo članovi Predsjedništva, predsjedavajući Ministarskog savjeta, predsjedavajući ili zamjenik predsjedavajućeg bilo kojeg vijeća Parlamentarne skupštine, jedna četvrtina članova bilo kojeg vijeća Parlamentarne skupštine ili jedna četvrtina bilo kog zakonodavnog vijeća nekog entiteta.
Citav zivot na jaslama drzave, nikakav trag nije ostavio i opet prica ono sta mu BEG napise...
Ako hoce vojsku,sta ti radis??? Samo laprdate ,a ko fol narod branite!
30 godina se politicari bogate samo na osnovu opasnosti za mir u BiH... 30 godina plasi narod i drzi ih u mrznji...nadam se da nove generacije ce da ih sve skupa skinu i prestati da padaju ne politiku straha
E da mi je dočekati dan da otvorim portal,a da ne gledam njuške ovih političara lopova
Turbo-folk je kriv za sve.
Svi vi zajedno ste opasni po narod u Bosni i Hercegovini...a i šire...
Serete sva trojica...nabijem vam vojsku vise...radite nesto konkretno...samo trabunjate kenjci!
Tako je Šefiče! Svaka čast! 💚💙❤️
a ko je ovaj sijedi sa naocalama, nikad niko da ogovori ?? jeko lik, jel ga poslo neko
ma duso nasa draga ne plašimo se mi kad imamo tebe da nas braniš svojim saopštenjima i svakodnevno reaguješ ...šta će nama vojska i oružje kad imamo tebe...saopštenjem ga u glavu dzaferovicu...
Bolje sutit, nego vazda opasno je ovo, opasno je ono... Svi mi to znamo Daj nesto konkretno
Hoćeš konkretno! Kupi oružje, legalno naravno. idi vježbaj pucanje. Radi na formi da možeš trčeći pod teretom od 20 - 30 kg istrčati na prvo brdo kod tebe. Od tebe, i svakog ponaosob dosta. Nema onda brige!
Dodik mora otići sa političke scene... komprotivan je i kontraproduktivan za sve narode
Treba nam Vojna obuka u BIH, necemo sigurno imati 2 dana obuku i rat
pričuvaj ga da ne posrne što i radite svo vrijeme