Komentari (403)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo gosn. Džaferović, prijatno sam iznendjen, tako se to radi. Istina je na nasoj strani, pri tome mislim na sve one koji vole svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu!
ovako se dobijaju poeni kod glasaca. baci im u oci malo dodika i zaborave na korupciju, kriminal, prosjecnu platu, nepravdu, nepotizam, zdravstvo...
DZAFERE BEZE SAMO NAPRIJED PODRZAVAJU TE BOSNJACI 1000%
podržava ga 200.000 bošnjaka, ostalo su komunjare.
OVAJ DZAFEROVIC ISTI PROLETER SA NERETVE
@galaxygalaxy Richard Gere+150 godina
Ova me izjava ipak malo podsjeca na onu cuvenu: "Moze bit da budne a moze bit da nebudne".
Dzaferoviceva buducnost Bosne : RBiH bez RS-a Realnost: FBiH kao Palestina 2
E Džaferoviću, znaš da nije po zakonu ući i unijeti Srpsku zastavu a po tvom zakonu ti možeš poslati svoje ljude da tu istu Zastavu iznesu. Tipično Bošnjačko tumačenje zakona.
Tako je reci him predsjedniče Džaferoviću. Bosna i Hercegovina je starija od svih sporazuma pa i dejtonskog sporazuma. Ako dođe do toga da sporazum postane nesporazum, onda taj sporazum kao i mnogi drugi završavaju na smetljištu historije. Bosna i Hercegovina je kroz svoju dugu hisoriju propratila mnoge sporazume i poslala ih u zaborav što ne umanjuje državnost ove zemlje.
Hebi ih Mile, ne vadi 😊
misliš na svoju sestru i mamicu, haj neka ih vepar trpa
Dodik je car. Svaka ti se pozlatila. Samo tako nastavi. Hebi islamiste u mozak gdje god stigneš
Bosne je bilo prije Milorada, Bosne ima i za vrijeme Milorada, Bosne će biti i poslije Milorada. RS nije bilo prije Milorada, sad je ima a Milorad će doživjeti i kraj RS-a.
Džafer beg već na haparatima.
E, nek si mu rek'o ! :-)
Dodo došao i ne vadi im ga. Koje guštanje. Komšićevci na ivici paranoje, :-)))))
Armija BIH je nestala, tako da Džafer beg može samo sanjati.
ovako se dobijaju poeni kod glasaca. baci im u oci malo dodika i zaborave na korupciju, kriminal, prosjecnu platu, nepravdu, nepotizam, zdravstvo...
samo hrabro
"Mi uz pomoć stranaca trebamo da izgradimo državu." Pa sagdradismo l' je vise?
"Mi uz pomoć stranaca trebamo da izgradimo državu" Alooooo majmune , 22 godine uz pomoc njih smo tu gdje jesmo !!!!!