Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvoriste problema u BiH je u deklaraciji SDA, u kojoj su jasno iskazane namjere muslimana, da kroz pseudo građanski princip, kao najbrojniji narod vladaju državom, bez suglasnosti ostala dva naroda
Dobro jutro ujko. Jesi li se jutros obrijao, obukao čistu crnu košulju, pogledao na crno bijelu sliku zalizanog mahnitog brke, i njegove pdguzne muhe iz Bradine, te krenuo na posao u vešeraj blizu Dublina?
da se prisjetimo nasih antifasista Bosanskih muslimana, kojih je bilo 30.000 kod tih smradove o kojima govoris, cak je sjediste bilo na Trebevicu a zamjenik tog klosara kojeg spominjes je opet Bosanski musliman. https://handzar.jimdofree.com/drugi-svjetski-rat/od-1941-do-1945/muslimani-u-vojsci-ndh/
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
j... sta da se zove serif a ne sefik
Đaferu baš ti je šuplja priča a ne mogu vjerovati da te neko zvao.Ispričaj im šta si radio u ratu.
A kao nije? Pa u nas je kriza vec 30 godina
Ne treba dozvoliti da vehabije i Travnicki studenti neznalice preuzmu stranku. Okrenuti se zapadu Istok je propao.
Hahahahhahahahahahahahaahahah
Nama u Bosni sigurno jeste
Navodno je u jednom momentu Džaferović - inspirisan performansom kolege iz Predsjedništva - i zapjevao: "Zbog svjetske krize nemam za rizle, nemam ni gandže aman, baš bi mi sjelo taman..."
Skup isl amskih goveda je bo li ih dragi Muham ed saws u šupa k
pa normalno kada se elita bogati na racun nas sirotinje